srijeda, 9. kolovoza 2017.

Pomorac posao ponuda

Pomorac posao ponuda POSEBNA PONUDA - popust na pakete tecajeva - vise detalja OVDJE Nudimo veliki broj ECDIS. Posao u pomorskoj i Off Shore industiji veoma je specifičan. Zbog te krize mnogi hrvatski pomorci sada će potražiti posao na brodovima domaće flote.

Pomorac posao ponuda
Predsjednik Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Vladimir Svalina. Tanker tvrtke SCI spasio pomorce u Omanskom zaljevu. Kako najavljuju iz agencije, javlja se potražnja za posadu na off shore brodovima.


RIJEKA Posao »pitura« na off-shoreu u Nigeriji za dvadeset tisuća dolara mjesečno, plus troškovi prijevoza, smještaja, najma vozila, pa čak i.

Pomorac posao ponuda
Sigurno se mnogi pitaju kako je to zapravo raditi na brodu… Kako biste se možda i vi lakše odlučili na taj korak, donosimo vam pozitivno. AGENCIJI za ukrcaj pomoraca MonteCrew hitno potrebni pomorci na sljedećim pozicijama. Wszystko czego szukasz o pomorac posao ponuda z posrod najlepszych. Snimke s broda na kojem hrvatski pomorci jedva preživljavaju. Dopusnice za obavljanje poslova posredovanja pri zapošljavanju. Hrvatski pomorci prvi će biti u mogućnosti koristiti Seajobrate.


Pomorci su danas opet među najtraženijim zvanjima u svijetu. Klikni na članak i prijavi se na neki od otvorenih natječaja za posao! Dakle, ponuda za rad na kontejnerima će biti sve manje.

Pomorac posao ponuda
Nedavno je odbio posao u administraciji Novog Zelanda jer želi da se vrati u Herceg Novi. Mladi školovani pomorci na posao čekaju i do tri godine. Na novinarsko pitanje gdje hrvatski pomorci s obzirom na krizu najčešće pronalaze posao, Vidan je odgovorio da su to poslovi na tehnički. Pomorci na brodu ˝Sea Emperor˝ bez plaće i tople odjeće.


Dubrovniku – „Lako je njemu, on ti je pomorac".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.