petak, 4. kolovoza 2017.

Pravilnik o tehničkim normativima za izgradnju nadzemnih

Pravilnik o tehničkim normativima za izgradnju nadzemnih O TEHNIČKIM NORMATIVIMA ZA IZGRADNJU NADZEMNIH. Odredbe ovog pravilnika ne primen u u se na kontaktne vodove za električnu. Ovim pravilnikom određuju se tehnički normativi za izgradnju nadzemnih elektroenergetskih vodova koji služe za prijenos i razvod električne energije, te za.

Pravilnik o tehničkim normativima za izgradnju nadzemnih
Smjernice za projektiranje pouzdanih nadzemnih elektroenergetskih vodova date su. Ovim prvilnikom propisuju se tehnički normativi za izgradnju nadzemnih. Zakona o prijenosu, regulatoru i operatoru sustava električne energije u Bosni i. Pravilnika o tehničkim normativima za izgradnju nadzemnih.


Tehnička preporuka TP 18 – Tehnička preporuka za projektovanje i izgradnju uzemljenja i. XVIII Dokumentacija; XIX Tehnički pregled. Republika Srpska ima dovoljne rezerve uglja za izgradnju većih kapaciteta za. Nakon izvršene usporedbe s izvornim tekstom Odluke o donošenju. Nakon izgradnje TS Melina, postojeći dalekovod DV 220 kV. Lice koje je položilo stručni ispit prema propisima o izgradnji ili drugim propisima, za obavljanje. Tehnička svojstva se propisuju temeljnim dokumentima i tehničkim propisima, a u. Toĉan naziv zahvata s obzirom na popise zahvata iz Uredbe o procjeni utjecaja. Svrha izgradnje zahvata DV 110 kV Graĉac – Velika Popina je prikljuĉenje planirane trafostanice.


Pravilnik o tehničkim normativima za izgradnju nadzemnih
Za slučaj rekonstrukcije i promjene trase VN nadzemnog dalekovoda DV (2x220 kV) 2 x. Odluka Gradskog vijeća Grada Varaždina o donošenju Plana:. Izgradnja nadzemnih plinovoda preko željezničke pruge nije. Lokacija niskonaponske nadzemne mreže (Općina i adresa) i identifikacija. U sklopu obuhvata Plana nije predviđena izgradnja građevina gospodarskih djelatnosti, već se. Najmanja površina građevinske parcele za izgradnju pojedinačnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.