srijeda, 16. kolovoza 2017.

Pravni fakultet osijek popis studenata

Pravni fakultet osijek popis studenata Poštovane studentice i studenti, s obzirom na veći broj zaprimljenih upita Vaših kolega o moguć. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKATEDRA PRAVNO-POVIJESNIH ZNANOSTI. RASPORED UPISA OCJENA NA PRVOM ISPITNOM ROKU U VELJAČI. Integrirani preddiplomski i diplomski. Redoviti studenti upisani u I godinu integriranog sveučilišnog. Pravni fakultet Osijek ima novu web stranicu. Sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski studij - Osijek.


Pravni fakultet osijek popis studenata
Drugi kolokvij održat će se u petak, 23. KOJI SU OSTVARILI PRAVO IZLASKA NA 1. Obavještavaju se redoviti i izvanredni studenti da će se Dekanski rok održati 1. Temeljem ugovora nastavnici i studenti. Studentski zbor Pravnog fakulteta Osijek, Osijek, Croatia. Službena facebook stranica SZPRAVOS-a. Docentica na Pravnom fakultetu: U Osijeku joj prijetili, a zagrebački studenti nemaju problema s njenim kriterijima. Problemima vezanih za masovno prebacivanje studenata uglavnom četvrte godine osječkog Pravnog fakulteta na druge. Author: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Name:. FAKULTET PRAVNI FAKULTET PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET STROJARSKI.


CENTAR U OSIJEKU STUDENTSKI CENTAR U SLAVONSKOM BRODU. GODINU PREDDIPLOMSKIH SVEUČILIŠNIH. Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u sustavu NISpVU traju u ljetnom roku do. Upisi na studije Pravnog fakulteta će se provoditi u:. Ja sam čuo da u skriptarnici u osijeku nema tih pitanja? Lista pokazuje razliku u prosjeku ulaznih studenata na iste fakultete u različitim gradovima. Popis svih fakulteta u Osijeku i pripadajući kontakti.


Obavijest o održavanju usmenog ispita iz kolegija Povijest. Fakultet svake godine upisuje oko 400 studenata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.