četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena hzzo

Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena hzzo Zaposleni roditelj djeteta s težim smetnjama u razvoju koji koristi pravo na rad s polovicom punog radnog vremena, ima pravo na novčanu naknadu obračunatu. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPravo na naknadu plaće traje za svaku utvrđenu bolest najviše do 60 radnih dana. Prilikom vraćanja na rad s polovicom punog radnog vremena imate pravo na novčanu naknadu od strane HZZO u iznosu od 1.

Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena hzzo
Radniku je rješenjem HZZO-a utvrđeno pravo na rad s polovicom punog radnog vremena zbog težih smetnji u razvoju djeteta. Pravo na dopust za njegu djeteta ili pravo na rad s polovicom punog. Obračun plaće za polovicu radnog vremena. Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena radi njege djeteta s težim.
Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena hzzo
Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Pod pretpostavkom da dobijete rješenje od HZZO o pravu da radite 4 sata.


Naknada plaće od prvog dana ide na teret sredstava HZZO – a. Po iskorištenju roditeljskog dopusta iz članka 14. Zakona ili prava na rad s polovicom punog radnog vremena iz članka 15. Izjavu poslodavca o suglasnosti za početak korištenja traženog prava (čl. 48. Zakona). HZZO-u u roku od 30 dana od dana prestanka ugovora o radu. Za vrijeme korištenja prava na rad s polovicom punog radnog vremena. Ukoliko želite ostvariti pravo na dopust zbog njege djeteta (najduže do 8. godine života djeteta) ili.


Pravo na rad s polovicom punog radnog vremena hzzo
SRV) dokumentaciju trebate predati na povjerenstvo HZZO-a. Isto i u slučaju rada s polovinom radnog vremena. Rad s polovicom punog radnog vremena zbog pojačane njege djeteta. Uz vremensku potporu imaju i pravo na naknadu plaće ili drugu novčanu naknadu te. Stranica 91-Pravo na produljeni porodiljni radi njege djeteta Dojenčad i predškolci. Pravilnika podrazumijeva se rad s polovicom punog radnog vremena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.