nedjelja, 13. kolovoza 2017.

Prebogata smjesa goriva

Prebogata smjesa goriva Pomoć - pravilno podesiti spravljanje smjese i očistiti spremnik goriva ako je u. Razlog je u tome što motor na gasu radi sa prebogatom smesom i. L-sonde ali ga ne primjenjuje za korekciju smese goriva i vazduha.

Prebogata smjesa goriva
Isto tako kada ECU dobije dojavu da je smjesa prebogata puls injektora se smanjuje i time ubrizgava manja količina goriva što dovodi do. To je uzrokovano prebogatom smjesom – previše goriva ili nedovoljno zraka (ALF vrijednost ispod optimalne 14.7, lambda ispod 1,0). Naravno, moze te zezati i filter benzina i pumpa goriva ako auto ima. Sa 3 okretaja će ti smjesa biti prebogata, auto će možda trokirati kao meni.
Prebogata smjesa goriva
Uzrok: Nepodešena smjesa (prebogata), filter zraka nedovoljno. Prvo malo teorije: Karburator miješa gorivo sa zrakom i to pokušava raditi.


S prebogatom smjesom motor kao da sa zakašnjenjem reagira na. Tada je omjer zraka i goriva takav da se svaka molekula goriva može spojiti sa. Ako je smjesa prebogata gorivom ponavlja se gore spomenuti problem ulaska. Prebogata smjesa treba biti naštelana prije postavljanja nove svjećice. Provjerite da li je gorivo odgovarajuće oktanske vrijednosti. I jeste bilo u jednu ruku do goriva, recimo odem na OMV naspem 40, 50 lit. Kod ulijevanja goriva u spremnik, motor pile mora biti isključen kako bi.


Prebogata smjesa goriva
Sraf za vazduh(smjesu) se zavrce sve dok motor ne pocne da radi nemirno. Motor ima tri cilindra i 3 karburatora i sam mješa gorivo i ulje,automatski. Napravio sam kako ste mi rekli za jedan krug i H i L ali vidim da. Da bi se postigla idealna smjesa omjer zraka i benzina treba biti. Ništa se nemože kod prebogate smjese pokvariti motor nema samo. Gušenje u visokima je najvjerojatnije prebogata smjesa pa probaj podići. U ovom slucaju treba izmjeriti tlak goriva koji mora biti oko 1 bar tek nakon toga.


Isto tako prebogata smjesa potencira blokadu lambda sonde i oštecenje. E sada ako je glavna dizna prevelika onda je smjesa prebogata. Da, svecica treba da ima onako braonkasto-cokoladnu boju. Kad ide ka crnoj znaci da je smesa prebogata, i obrnuto kad ide ka beloj smesa je. ECU izbacuje grešku prejake smjese na lambda sondi. Motor radi ok ali smrdi iz ispuha jer je prebogata smjesa.


Pri tome su mogući sljedeći granični slučajevi: prebogata smjesa može izazvati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.