ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Prirodni piling za tijelo palenta

Prirodni piling za tijelo palenta Za ovaj put sam izabrala nešto vezano za njegu tijela: piling za tijelo od kukurznog griza (palente) i maslinovog ulja. Inspiraciju za prirodni piling pronađite u kuhinji ili među voćem na. Treba li vam nešto grublji piling za tijelo ili stopala, sljubite 4 žlice palente. Kako vam se sviđa ideja da, kod kuće, pripremite svoj vlastiti prirodni piling za tijelo? A da vam kažemo kako je to puno lakše nego što uopće. U dvije žlice kukuruzne krupice ili palente dodajte malo limunovog soka, vode i. Ovaj dokazano učinkoviti piling za lice, vrat i cijelo tijelo možete napraviti od namirnica koje sigurno imate u svom domaćinstvu.


Prirodni piling za tijelo palenta
Peeling za tijelo od meda, palente i maslinovog ulja. Kao što je odlična za jelo, tako je odlična i za piling: ne rastapa se kao šećer, a jako dobro uklanja odumrle stanice. Prirodni balzam za tijelo od suncokretovog ulja. Piling se radi jednom tjedno, a nanosi se na mokro lice ili tijelo. Meni najbolji kućni piling je med,palenta i kap maslinovog ulja. Ja sam neki dan pored svih čudesa ,smutila malo palente i malo ružinog ulja i s time ispilingirala lice i sama sebi priznala da je to najbolji piling.


Još bolji i zdraviji za kožu je prirodni piling jer ne sadrži toliko kemikalija i nepoznatih sastojka kao. Kafa stimulira tijelo ,te može poslužiti kao stimulans kože. Zašto ne biste sebi priuštili jedan dobar piling za telo?

Prirodni piling za tijelo palenta
Kombinirajte sve u jednom i priuštite si jedan dobar piling za tijelo – za osvježenje i opuštanje. Jedan je sa kukuruznim brašnom (ili palentom) i više podseća na scrub piling. Limun je odličan prirodni eksfolijant jer sadrži AHA kiseline.


Kvalitetan piling osnova je njege kože jer se njime odstranjuju odumrle. Piling - potrebno je: 2 kašike kukuruznog brašna i jedno belance. Ovaj piling se preporučuje osobama koje imaju masnu kožu. Za izradu prirodne aromakozmetike potrebni su vam prirodni mediji koje ima gotovo svako domaćinstvo: morska. Piling za tijelo od palente i pšenične krupice. Da biste uklonili tragove umora sa kože ruku, osvežili lice i učinili ga glatkijim, koristite prirodna sredstva, maske i pilinge u kojima je glavni.


Najbolji uradi sam pilinzi za telo1 Najbolji uradi sam pilinzi za telo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.