petak, 11. kolovoza 2017.

Provjera kilometraže vw

Provjera kilometraže vw Skidanje kilometara i kako ga otkriti - Kupnja rabljenog danas je vrlo privlačna? Poznato je da grupacija VW (Audi, VW, Seat, Škoda) ostavlja. Na tehničkom provjera kilometraže sve ok, ali jedna velika nelogičnost.

Provjera kilometraže vw
BufretLignendeOversett denne siden23. Primjer provjere kilometraže na tehničkom pregledu. Provjerite i savjete za kupovinu auta ovdje. Kod novijih modela VW i Audija podaci su pohranjeni i u ključevima i.
Provjera kilometraže vw
Volkswagen grupu auta moguće je provjeriti samo ako je auto.


Z onda ne može a ako je 1U onda može,dakle EDC16 ne može,EDC15 može. Korekcija - vracanje kilometraze VW SEAT AUDI SKODA. Mozes kilometrazu(govorim ako je VW,Audi,Seat,Skoda)provjeriti sa. Mislim da je jedan od najpouzdanijih slučajeva provjera u servisu i da li. Automobili dovozeni iz njemacke imajo godisnju kilometrazu barem 50kkm. Propitivao sam se kod VW ovlaštenih trgovina u čemu je štos pa mi je objašnjeno.


Pored navedenih prijedloga za provjeru stvarne kilometraže,svaki. Vraćanje prijeđenih kilometara najčešća je prijevara pri kupoprodaji rabljenog.

Provjera kilometraže vw
Osim provjere svih dokumenata, kupcima preostaje vizualan. VAG grupe,originalna auto dijagnostika grupe,volkswagen,audi. Većina oglašenih automobila nemaju pravu kilometražu. Većina vas misli da je servisna knjižica potvrda realne kilometraže. Cim ima malu kilometrazu, cena mu nije velika i nema servisnu knjizicu, jos ako mu je.


Na primer, ako kupujete automobil sa pređenih 20. Broj sasije i pravac u neki od servisa a svi npr vw servisi su umrezeni. Daleko najsigurnija provera realne kilometraze je ako povedes sa. Pa sad, kupci vw jesu fanatici, ali dati 10 hiljada za vw star 8 godina sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.