nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Pumpa za gorivo fiat punto

Pumpa za gorivo fiat punto Pumpa goriva za Fiat Punto, Godište: 99-10. II▻Fiat punto 1, pumpa goriva rabljena prodajem Fiat punto 1, pumpu goriva rabljeno komplet prodajem za. II▻pumpa goriva za fiat punto NOVA prodajem novu pumpu goriva za fiat punto 1. PUMPA GORIVA Prodaje se pumpa goriva u kompletu sa plovkom za Fiat. Pumpa da li radi možeš da proveriš tako što ćeš da otvoriš poklopac. Izdao me moj sporting sinoc - Punto mk. Učitao korisnik najnovijamuzikafiat punto kuciste benziske pumpe punto housing and gas stations.


Pumpa za gorivo fiat punto
Jel to do pumpe goriva ili je nesto drugo? Postovani, koji su znaci da je pumpa za gorivo pri kraju i da treba da se menja? Pumpe goriva u današnje vrijeme su električne i najčešće se nalaze u. Kod Fiata se zbog slabog kontakta i spojeva ,znalo dogoditi da dio. II, verovatno odgovara za još neki fiatov model, ispravna, sa regulatorom pritiska i plovkom. RENAULT pumpa za gorivo 16V Clio II 98-99 1,2-2,0, 96-99 Twingo 1,1 1,0 00 -, 743. Stoga, majstori preporučuju da se ponekad očisti pumpa. MEAT & DORIA Cena je iskazana za komad.


I ostali originalni polovni delovi za Fiat Mutliplu, Punto 2, Stilo, Bravo, Brava, Marea, Palio, Alfa 156.

Pumpa za gorivo fiat punto
Rabljene pumpe goriva za fiat vozila. Tada se posle davanja kontakta ne čuje zvuk pumpe za gorivo (naravno ovo sam uočio postskriptum). Pumpa za gorivo u rezervoaru sa plovkom za Fiat Punto 2 i 3 1. Kao i svi ostali delovi za Fiat Stilo 3v,5, , karavan,1. Ne mogu ga upaliti te sam posumnjao na pumpu goriva. Ima li neka caka kod zakljucavanje spremnika goriva, buduci da ga nikako ne mogu zakljucati. Pedala kocnice je tvrda jer u tom momentu pumpa servo kocnice ne radi na ispravan nacin.


Auto (Fiat Punto 1.2 benzinac) se eksploatiše u gradskoj vožnji. VDO) vo ispravna sostojba i plovak i pumpa. Sljedeci dan odem do servisa izvadio pumpu iz rezervara, filter na. Moze bit da je to drug, nego taj senzor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.