ponedjeljak, 14. kolovoza 2017.

Punjač akumulatora bauhaus

Punjač akumulatora bauhaus Ryobi set RBC18L40, Li-ionska baterija 18V 4Ah + punjač. Punjač akumulatora prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: punjač akumulatora.

Punjač akumulatora bauhaus
Pronađi najbolju cijenu na Njuškalo popustima! Bauhaus katalog za siječanj donosi artikle na akcijskim. Nisam u poslu sa akumulatorima, pa da mi treba profi za svaki dan. Jamstvo: 5 godina -Vidio sam ih kada sam bio zadnji put u Bauhausu u Zg, pa provjeri.


Suvremeni punjaci akumulatora kostaju cca 20 EURO i svi redom imaju zastitu od. Imaš u Pevecu, Baumax-u, Bauhausu i drugdje za cca 15-20 kn ispitivač. Trgovina Bauhaus - pogledaj ostale kataloge ove trgovine. Dakle punjač je namjenjen isključivo za motocikle i slične akumulatore te ne može puniti auto akumulatore. Kupljen je u Bauhausu za cca 350 kna i prema papirima ima 2 godine garancije. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Vršimo uslugu prodaje i besplatne dostave robe od Bauhausa.


A i akumulator 120Ah + 12V punjači za mob i lap i puniš ih. Akumulator je spremnik energije koji pretvorbom električne energije u kemijsku. Za punjenje olovnih akumulatora 12 i 24V,zaštita od preopterećenja,zaštita. Tehnički podaci Akumularori,punjač i kofer nisu uključeni Vrsta. EINHELL punjač akumulatora CC-BC 12 12V 26-200Ah 269,00 Kn; Einhell-BT-BD-501_4250530 EINHELL stupna bušilica BT-BD 501 999,00 Kn. Nova akcijska ponuda DECA akumulatorskih punjača u Tena-G i Smit Commerce.


Niste sigurni koji akumulator vam treba? Nema problema, samo upišite (u napomeni) za koji auto kupujte akumulator. Krivo naručeni akumulator uvijek možete. Obujam isporuke: u kartonu, 3 satni punjač, magnetni držač bitova + 6.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.