srijeda, 16. kolovoza 2017.

Punjenje akumulatora bez čepova

Punjenje akumulatora bez čepova Punjenje akumulatora "bez odrzavanja" ? YECxLX6J4Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu26. Trebao bih strujom napuniti Bosch Silver S4 (45Ah) tzv.

Punjenje akumulatora bez čepova
Akumulator je jedina “živa“ stvar na automobilu. Za razliku od svega ostalog na automobilu, ne mora da znači da ćete ga zateći u stanju u. Kako puniti akumulator kod koga nema održavanja tj. Stavio sam Energizer (bez odrzavanja akumulator) da se napuni.
Punjenje akumulatora bez čepova
Trenutno u toku punjenja varira u zavisnosti. U pitanju je fabrički GM akumulator bez onih čepova za kontrolu nivoa. Da li je dozvoljeno puniti takavu vrstu akumulatora i na koji način?


Za punjenje akumulatora koji se koristi u automobilima, pročitajte korisnički. NIKADA NE POKUŠAVAJTE NAPUNITI AKUMULATOR BEZ PRETHODNO. Znaci ovi akumulatori (Yuasa) i slicini bez odrzavanja se ipak izgleda mogu ozivit i. Da biste provjerili i dopunili akumulator, skinite čepove ili poklopac s otvora za punjenje i do potrebne razine dolijte destiliranu vodu – možete. Klasičan sa čepovima, zatvoren (EFB) ili AGM? A ako se već mora puniti akumulator koji je donešen sa hladnoće onda bi ga trebalo puniti malo većim napon od.

Punjenje akumulatora bez čepova
Imam Tudor High Tec akumulator koji je bez održavanja.


Kad kažem na punjenje mislim na pravo punjenje akumulatora, normalnim punjačima. Ako vam je akumulator izvesno vreme bio bez elektricne struje, bice mu mozda potrebno punjenje. Skinite cepove sa poklopca standardnog akumulatora. Kod takvih akumulatora dešava se da zbog napona punjenja dođe do znatnog. Kod svih otvorenih akumulatora (akumulatori sa čepovima Celeris, Fortis i MB... autoputem bez zastoja) dopunjava preko alternatora na 100% kapaciteta. Zimi su zbog niskih temperatura elektrokemijske reakcije punjenja i. Ipak, akumulator bez održavanja danas još uvijek nije standardan. Trebalo bi u uputstvu za akumulator da stoji procedura oko punjenja. To su lopovska posla bez odrzavanja a ima cepove za dolivanje i sto je neko gore rekao.


Kiselinski klasican - pojedinacni cepovi po celiji - puni se sa 10% od. Imam ispravljač pravljen za punjenje raznih akumulatora "biser" bez. Kod mog akumulatora su cepovi prelijepljeni (cini mi se obicnom).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.