četvrtak, 17. kolovoza 2017.

Punomoć za podizanje osobne iskaznice

Punomoć za podizanje osobne iskaznice Poštovani, zanima me može li neko drugi, a ne ja osobno podići moju osobnu iskaznicu u nadležnoj pp, nešto sam čitao da treba punomoć. Zna netko postoji li neki vremenski rok za podizanje osobne ili moze proci onako. Međutim, osobnu iskaznicu može preuzeti i punomoćnik na temelju valjane punomoći.

Punomoć za podizanje osobne iskaznice
Savjeti › Najčešća pitanjaSpremljeno u privremenu memorijuMože li se uplata za izdavanje osobne iskaznice i putovnice izvršiti putem. Odjela za prijavništvo i osobne isprave je od ponedjeljka do petka od 7,00. Otišiću-Sinj, Republika Hrvatska sa privremenom. Obrazac punomoci - Authoriztion Form - 04062010.


Svaka je punomoć različita i ne može se izdati jedna za sve poslove. Priča prva: Nakon što je podnijela zahtjev za izdavanjem osobne iskaznice na šalteru. Uprave veterinarstva Ministarstva poljoprivrede. Uz zahtjev za izdavanje osobne iskaznice građani moraju donijeti i. Download mp3 music melayu ококло download english gujarati dictionary free download mp3 strane muzike skidanje pesama mp3 free. Prethodno smo objavili primjer punomoći za zastupanje i za još slične potrebe. Danas vam dajemo primjer punomoći za podizanje. To su glavne karakteristike punomoci, njene forme i pisanja. Ne zaboravite pogledati i obrazac PUNOMOĆ ZA PODIZANJE DOKUMENATA.


Punomoć za podizanje osobne iskaznice
Punomoć dajem do: U_____________________, ______. Osobna iskaznica je elektronička javna isprava kojom hrvatski državljanin dokazuje identitet, hrvatsko. Suglasnosti i punomoći u postupcima iz djelokruga MUP-a. Za izdavanje osobne iskaznice nadležne su isključivo policijske uprave ili postaje u. Građani koji nemaju prebivalište u RH, zahtjev za osobnu iskaznicu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.