srijeda, 9. kolovoza 2017.

Renault captur cijena

Renault captur cijena Dostupni su i sportski modeli Renault Sport te izvedbe Initiale Paris. Vozila Renault › Osobna vozilaSpremljeno u privremenu memorijuPrvi Renaultov gradski terenac okretan je dinamičan i elegantan, kako izvana. Dopustite da vas osvoji styling Renaulta CAPTUR.

Renault captur cijena
Nova vozila › Putnička vozila › Captur › CapturSpremljeno u privremenu memorijuSličnoCIJENE. Konačna cijena za kupca u KM sa PDV-om. Inače, u ponudi domaćeg zastupnika, tvrtke Renault Nissan Hrvatska cijene renaultovog Captura kreću od 106. Cena je vrlo povoljna – Capture Tce 90 možete kupiti već za 12.
Renault captur cijena
Dynamique, cijena s PDV-om, garancija 5 godin.


Doduše, bilo je i onih koji su zbog cijene testnog primjerka zabrinuto. Cijene su korektne, a kreću se od 101. Na konceptni je Captur Renault uveo novi identitet prednjeg dijela koji. Cijena će vjerovatno još pasti kad prođe nešto vremena i auto izgubi svježinu novog modela, a tu su uvijek i. Cijena je vrlo povoljna – Capture Tce 90 možete kupiti već za 111. Nijedan drugi model u ovoj klasi nema tako povoljnu cijenu i tako. No, na testnom modelu sve što je bilo važno, bilo je i ugrađeno, pa je i cijena od 34.


Uporedi karakteristike RENAULT CAPTUR sa drugim modelima automobila, pronađi ovlašćene dilere.

Renault captur cijena
Captur se temelji na konceptnom vozilu „CAPTUR“ i nastavak je nove strategije Renaultovog dizajna – „Istraži“ – koji se vodi životnim. Limuzina, Benzin 890 cm3, vozilo prešlo. Cena nije fiksna; Zamena: NE; Postavljeno: pre 2 sata; Broj oglasa: 6385850. Novi MEGANE Grandtour Tehnologija na tvojoj strani Početna cijena 127. Njih prepoznajemo u Peugeotu 2008 i Renaultu Captur. Cijena vrhunskog Peugeota 2008 Allure HDi 115 dostiže ponosnih 145. Broj pregleda oglasa: 000049 Cijena: 850 €Fiksna Godište:.


AUTO OGLAS Prodajem: Renault - Captur 12. Cijena, koja je često najgori neprijatelj novih automobila, ili u najboljem slučaju, tek usputni saveznik. S dodatnom opremom, testirani Captur. Renault Captur - Spojiti stil crossovera, sa funkcionalnošću mini vana i dinamičkim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.