srijeda, 2. kolovoza 2017.

Reparacija turbine sarajevo

Reparacija turbine sarajevo Remont turbina u Bosni i Hercegovini, vaša iskustva i koji servis preporucujete ? Odem u SWEDISH TURBO SERVICE SARAJEVO dole kod. Reparacija turbine - šta mislite o ovome?

Reparacija turbine sarajevo
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuVršimo prodaju novih turbina, dijelova za turbine kao i remont turbo kompresora svih vrsta putničkih i teretnih vozila, mašina itd. Turbina-repariranje savjet27 srp 2011Majstor za turbine Sarajevo i okolica19 ožu 2010Čišćenje turbine Golf IV TDI? Turbine iz cijele Bosne i Hercegovine. Servis Turbina u Bosniservis-turbina.


Reparacija turbine sarajevo
Oba kućišta turbine i kućište ležaja se čiste pomoću sagorjevanja i pranjem. ALEJA BOSNE SREBRENE 129 - 71000 SARAJEVO - +387 33 464. Turbina ide na reparaciju, al koga god upitam ima različitia. Gabeljić" u Sarajevu, za reparaciju mi traže 1800kn. Vršimo servisiranje svih proizvođača turbina, zamena dotrajalih delova originalnim, zamena starih turbina za remontovane, prodaja novih turbina. Glavne djelatnosti su nam servis i prodaja turbo kompresora za osobna, teretna i gospodarska vozila uz vrhunsku uslugu, tehnologiju i. Ako je reparacija napravljena po pravilima - razlike nema.


Jer se mjenja sve pokretno - od stare turbine ostaje samo kućište. Molim vas koliko kosta reparacija turbine za polo 1.

Reparacija turbine sarajevo
Nakon zamjene i polasku natrag u Sarajevo,auto se totalno drugacije ponasalo,na bolje naravno. Kao da je dobilo dodatnih 10 % snage. Zanima me da li je neko imao problema sa turbinom na Cliu ? Za reparaciju turbine imas firmu i u Sarajevu koja se nalazi preko puta. Tom prilikom otkupljujemo vašu staru turbinu. Prilikom reparacije turbine, sa nje se skidaju svi elementi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.