četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Sadržaj izjave o svojstvima

Sadržaj izjave o svojstvima Pravila i uvjeti za sastavljanje te sadržaj izjave o svojstvima propisani su člancima 4. Sastavljanjem izjave o svojstvima proizvođač preuzima. Pravilnika na način i sa sadržajem određenim tom specifikacijom.

Sadržaj izjave o svojstvima
Sadržaj izjave o svojstvima za usklađeno područje definiran je u prilogu III. Na građevni proizvod za koji je proizvođač sastavio izjavu o svojstvima. RAMTECH Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Ramtech d. Uz Izjavu o svojstvima može se koristiti oznaka sukladnosti sa CE znakom. TAB-ova i EK o sadržaju zahtjeva i o uputama na. Pravilnik o ocjenjivanju sukladnosti, ispravama o sukladnosti i. Certifikat je dokument temeljem kojeg proizvođač može izraditi Izjavu o svojstvima i onda postaviti CE ili C znak na svoj proizvod. Declaration of performance“) zamjenjuje dosadašnju „Izjavu o sukladnosti“ izdanu u skladu sa Zakonom o građevnim proizvodima, te u svom sadržaju osim.


Sadržaj i struktura tehničke dokumentacije je određena pojedinačnim direktivama i tijesno je. Postoje različiti obrasci za izradu EC izjave o sukladnosti. Ovim pravilnikom propisuje se izgled i sadržaj izjave o svojstvima koju proizvođač. Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080328748 - Temeljni kapital 1. Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Proizvođač proizvoda snosi isključivu odgovornost za izjavu o sukladnosti sa svim. Ovim se Pravilnikom propisuje sadržaj pisane izjave izvođača o. CE i C oznaka) -sustavi ocjenjivanja i provjera stalnosti svojstava -tehnički propis o građevnim proizvodima -obaveze.


C« oznake, – sustave ocjenjivanja i provjere stalnosti svojstava građevnih proizvoda. U slučaju Izjave o svojstvima u vezi s građevnim proizvodom obuhvaćenom važećom harmoniziranom normom: SIST EN 934.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.