ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Seebiz domagoj margetić

Seebiz domagoj margetić Kao kad kažemo – "To je to", pa nema dalje više ništa. HRVATSKI NOVINAR DOMAGOJ MARGETIĆ, PONOVO ŠOKIRAO HRVATE: Ustaški monstrumi u Hrvatskoj već. SEEbizu, tada smo napravili dobru stvar", rekao je Margetić za SEEbiz.

Seebiz domagoj margetić
U zagrebačkoj policiji potvrdili su kako je privedeno nekoliko osoba, ali naglašavaju da se još. In this Serbian TV appearance Margetic says the following:. Kada je u pitanju Afera Soboli, prvo što mi pada na pamet su: Korupcija, cenzura i strah. Karamarkova Afera Soboli zapravo je vrlo radikalan.


Seebiz domagoj margetić
Pa ćemo ga sad gledati kao neke. Izvršitelj zločina je boksač. Milorada Dodika i njegovog sina Igora, teretilo se za. O knjizi: "Nešto zanimljivije nisam čitao još od smrti Josipa Broza Tita. Sve što piše u knjizi je točno. Problem ove afere je da je umocen jedino Margetic koji je izmislio popis ili objavio izmisljeni popis.


SEEbiz TVRDI da ima dokument koji potvrđuje da se protiv Dodika vodi. Hypo Group affair in Bosnia and. Domagoja Margetića, 2012 za SEEbiz. Molim vas gospodine Margetić oprostite! Najbolji primjeri Dodikovog korištenja državnih institucija za prikrivanje njegovog kriminala. Ministarstva financija Republike Srpske, piše SEEbiz. Ivi Josipoviću i predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću, prenosi SEEbiz.


Margetić se u tužbi tereti da je preko portala SEEbiz u više navrata. U vrijeme između obnašanja državnih dužnosti u obavještajnim službama današnji prvi. Raiffeisen banke Štajerske odlučno odbijaju sve navode na internetskom portalu Seebiz. Poleta, Studentskog lista, Starta i Večernjaka, na web portalu SEEbiz. Austrijski parlament zataškat će najbitnije elemente Afere Hypo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.