subota, 5. kolovoza 2017.

Sveti filip i jakov privatni smještaj

Sveti filip i jakov privatni smještaj Slikovito mjesto u Pašmanskom zaljevu. Iznajmljivanje apartmana Sveti Filip I Jakov. Ponuda privatnog smještaja Sveti Filip I Jakov.

Sveti filip i jakov privatni smještaj
Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja. Filipu i Jakovu i obližnjem Turnju i Sv. Petru koji su dio njegove Rivijere možete pronaći u udobnim sobama i apartmanima u privatnom smještaju.


Smještaj u apartmanskoj kući u mjestu, 600m od plaže.

Sveti filip i jakov privatni smještaj
Terasa, vrtni roštilj, ljetni bazen, internet priključak Wi-Fi. Bez provizije, rezervirajte direktno od vlasnika i uštedite. Izravni kontakt s vlasnicima apartmana, bez. Povoljne cijene apartmana na Jadranu, Hrvatska. Pronađite smještaj u moderno uređenim i komfornim apartmanima smještenima u SV. Apartmani Udovičić, privatni smještaj. Ugodno uređen pristupačan smještaj u Sv.


Rezervirajte ovaj odličan privatni smještaj po najboljim cijenama i blizu prekrasnih plaža, za potpuno uživanje u vašem ljetnom odmoru. Dobro došli na naše Web stranice na kojima Vam želimo predstaviti našu turističku ponudu, apartmanske kuće i pansion.

Sveti filip i jakov privatni smještaj
Privatni apartman - VILLA MATINA - Sv. Filip i Jakov je biser rivijere, smješten na obali Pašmanskog kanala, atraktivno. Pretražite našu bazu ponude privatnih iznajmljivača koji se nalaze u mjestu. Sa svojom razvedenom obalom i atraktivnim plažama (pogodnim za obiteljski turizam) spojeni su sa mjestom Sv.


Rezervacijske uvjete bez provizije dogovorite direktno sa vlasnikom smještaja. Kontaktirajte vlasnike direktno i rezervirajte apartman, sobu ili kuću za odmor iz snova! Otok Brač – Bol – privatni smještaj. SVETI FILIP I JAKOV - nudimo vam trosobni apartman smješten u mirnoj ulici tek 150m od mora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.