nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Trofazni transformator

Trofazni transformator On se najviše koristi u energetici i u. Predmet Električni strojevi i uređaji, studeni. TROFAZNI SUHI NAPONSKI TRANSFORMATORI DO 12 kV, OTVORENI ILI U KUĆIŠTU.

Trofazni transformator
Transformatori otvoreni na rezanoj jezgri, snage do 900 kVA. Grupe spoja trofaznih transformatora. Grupa spoja označava: ▫ Spoj višenaponskog (VN) namota (Y, D ili Z). Bazne vrijednosti su: za trofazni transformator: 3 !
Trofazni transformator
Kod trofaznih transformatora moguća su, u osnovi, dva tehnička rešenja - grupa od tri jednofazna transformatora, sa zasebnim magnetskim kolima ili jedan. Linijske stezaljke namota trofaznih transformatora označavaju se slovima 1U;1V;1W na namotima višeg napona, i 2U;2V;2W na namotima nižeg napona.


Snaga (kVA), Dimenzije (mm), Težina (kg), Snaga (kVA), Dimenzije (mm), Težina (kg). Klikom na ULAZ ulazite u aplikaciju. Na lijevoj strani ekrana nalaze se VN i NN namot. Ovisno o tipu, smjeru namatanja i redoslijedu. Spojevi trofaznih transformatora Energetski transformatori su ubrajaju me u najvažnije elemente elektroenergetskog sistema. U jednofaznom se transformatoru primar i sekundar u načelu sastoji od jednoga, a u trofaznom od triju namota. Primarni i sekundarni namoti obično su.


Trofazni transformator
Jednofazni trafo na rezanoj jezgri snage 3 kVA do 315 kVA. Tender: NABAVKA LABORATORIJSKE OPREME ZA ODSEK ZA ELEKTRIČNE VELIČINE - Direkcija za mere i dragocene. Trofazni trafo na rezanoj jezgri snage 1. Provedba pokusa kratkog spoja transformatora, određenje napona kratkog spoja. Hermetički zaptiveni transformatori sa integrisanom ispunom, odnosno transformatori sa konzervatorom. Idealni transformator je transformator gdje pretpostavljamo da su gubici u željezu i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.