utorak, 8. kolovoza 2017.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara križevci

Uzgajivačnica njemačkih ovčara križevci U uzgoju naročitu brigu i pažnju posvećujem kvaliteti pasa, njihovoj sposobnosti i spremnosti za rad. Moja su nastojanja uzgojiti pse čvrste i stabilne naravi. Spremljeno u privremenu memorijuSlično19.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara križevci
Uzgajivačnice njemačkih ovčara u HR. Dalibor Peršin,Jarčani 32, 48260 Križevci, tel. UDRUGA UZGAJAČA NJEMAČKIH OVČARA - BJELOVAR Šiška Menšetića 8. Početak našeg druženja i upoznavanja pasmine njemački ovčar počeo je daleke 1983.


Uzgajivačnica njemačkih ovčara križevci
Prva ženka njemačkog ovčara došla je u naše ruke slučajno i od. Kennel Gim se bavi uzgojem pasa od 1977 godine. Za izuzetne uspjehe u uzgoju pasa dodijeljena su mnoga priznanja. Početak mog rada i druženja s njemačkim ovčarima počinje 2002. Slijedilo je učlanjenje u Udrugu uzgajača njemačkih ovčara Križevci. Njemački ovčar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Registrirana uzgajivačnica sa više od 15 godina iskustva u uzgoju pasa prodaje vrhunsku mladu. PRAVILNIK O UZGOJU NJEMAČKIH OVČARA.


U posljednjih nekoliko godina uzgajivači su se počeli povezivati sa svjetskim udrugama pa će.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara križevci
Glavni voditelj na skupštini u Križevcima 02. On je njemački ovčar s Jelse vlasnika Ivice Ribičića Ike, koji je na 14. Bili smo drugi u Križevcima, Bjelovaru i Rovinju, treći u Osijeku i prvi u. Da bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti. Prodajem štence čistokrvnog NJemačkog ovčara bez rodovnice. HRVATSKE za Njemačke ovčare i sve pasmine za 2004. U Sarajevu postoji odgajivacnica iskljucivo crnih njemackih ovcara. U hrvatskoj ima uzgajivacnica crnih n. Limbo vom Köriser See Križevci IPO FH 1 mjesto Limbo vom Köriser.


KRIŽEVCI" MARKOVIĆEVA 12, 48260 KRIŽEVCI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.