nedjelja, 6. kolovoza 2017.

Veleučilište u rijeci upisi

Veleučilište u rijeci upisi Veleučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2016. SLOBODNA MJESTA ZA UPIS NA PREDDIPLOMSKE STRUČNE STUDIJE VELEUČILIŠTA U RIJECI U 2016. Naziv preddiplomskog stručnogstudija - mjesto izvođenja studija.

Veleučilište u rijeci upisi
SVI KANDIDATI KOJI SU STEKLI PRAVO UPISA NA PREDDIPLOMSKE STRUČNE STUDIJE VELEUČILIŠTA U RIJECI DUŽNI SU DONIJETI SLJEDEĆE. Voditelj stručnog studija Informatika: dr. Upis na studij obavlja se na temelju javnog natječaja koji sveučilište objavljuje. Rijeci predviđeno je 3659 slobodnih mjesta za upis u I.
Veleučilište u rijeci upisi
Detalje o upisima u prvu godinu za studente diplomskih sveučilišnih studija.


Sveučilište u Rijeci objavljuje Natječaj za upis u I. Programi osposobljavanja su temeljni programi edukacije u fitnesu i prvi korak za sve one koji žele raditi u fitnes industriji. Po njoj, kandidati koji ostvaruju pravo upisa u područje biomedicine i. Upisi u program osposobljavanja za samostalnog knjigovođu, početni tečaj. Pripremi se za sezonu i iskoristi svoju priliku u ugostiteljstvu i turizmu! Narodno učilište, ustanova za obrazovanje i kulturu u Rijeci. Cjelokupni tekst zapisnika možete preuzeti OVDJE. Ekonomski fakultet u Rijeci od 2008.


Veleučilište u rijeci upisi
NISpVU) prijavio za upis na preddiplomski stručni studij, a koji je prethodno već. Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem. UPISI U TIJEKU na stručni studij Business Management. Pregled broja mjesta za upis studenata u prvu godinu studija je dostupan ovdje. Slijede linkovi na informacije o upisima na javna veleučilišta. Prethodni članak Natječaj za upis na Stručni studij za izobrazbu trenera.


I Prijave i Upisi su u Rijeci NE u Bjelovaru. Popis potrebnih dokumenata pogledajte na efri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.