srijeda, 23. kolovoza 2017.

Zamjena svjećica

Zamjena svjećica Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim. Uzrok: Istrošene svjećice, zamjena svjećica davno je trebala biti napravljena. Kod starijih motora ili u oštrijim.

Zamjena svjećica
Zanima me koliko mogu trajati svjećice na automobilu i DA LI SVJEĆICA KAD CRKNE NERADI 100% ILI. Zamjena grijača i svjećica na Peugeot vozilima. Trebala bi mi mala pomoć oko zamjene svječica na peugeotu 307sw mada mislim da je i na ostalima isto,ako se kome da objasnit korak po. Stavili su mi Champion svjećice, a prije toga su bile originalne škodine koje su vozile zadnjih 60000 km.


Zamjena svjećica
TAKO NE ČUVATE SVOJ AUTO: 6 mitova o automobiloma koji vas. Spremljeno u privremenu memorijuSlično5. Stvar je u tome da su stari automobili imali. Ekipa koji su intervali za zamjenu svijećica? Pod pretpostavkom da ste izvršili pravilan izbor svjećica koristeći naša uputstva pod naslovom "Izbor svjećice", potrebno je još da obratite pažnju na zazor. Poznate li tajne starih majstora i znate čitati izgled svjećice, možete postaviti.


Pomoć - provjeriti paljenje, spravljanje smjese i stanje ventila, svjećicu zamijeniti. Na gornjoj skici, prikazana je tipična svjećica današnjih benzinskih motora sa. Kad mijenjam ulje, mijenjam i svjećice, znači svakih cca 5000 km.

Zamjena svjećica
Da bismo iz goriva dobili maksimalnu energiju potrebna je kvalitetna iskra. Postoji čitav niz razloga zbog kojih iskra na svjećici nije uvijek. Ponuda uključuje: izmjenu ulja i promjenu svih filtera po izboru (ulje, zrak, kabina i gorivo), zamjenu svjećica, pregled vozila i kompjutersku dijagn.


Automobili svjećica je dio sustava paljenja, koji je kontakt (zajednički na starijim automobilima) i e. Uz svijeće, pružajući iskra, kroz koji se kreće. Svjećice su jedna od najviše neshvaćenih komponenata motora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.