petak, 4. kolovoza 2017.

Zvuk pri dodavanju gasa

Zvuk pri dodavanju gasa Naime, već 2 mjeseca, prilikom dodavanja gasa motor auta ima čudan zvuk. Riječ je o benzincu, bmw 118i, koji i nije preglasan, ali u zadnje. Neugodan zvuk tupog udarca12 ožu 2012Nissan Qashqai - Stranica 14212 velj 2012HITNO POMOĆ fiat uno-savjet, nastradao motor? Ponekad zvuk kao škripanja prilikom dodavanja gasa! Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu28. Od zvuka motora pri visokim okretajima koji može biti hipnotički zavodljiv pa.


Naslov: Čudan zvuk pri dodavanju gasa i problemi sa paljenjem. Cuje se tak-tak-tak ponekad u leru Megan dci. Prilikom dodavanja gasa čuje se zvuk kao da nešto fućka. Zvuk se javlja i pri niskim okretajima od 900 pa na više. Auto kad je u mjestu,bez dodavanja gasa ne cuje se nikako,skroz fino radi. Ali kad dodajem jaci gas cuje se buka u autu kako da je prozor. Zvuk je visi pri dodavanju gasa, a nizi pri oduzimanju, ne previse glasan, npr.


Auto dobro ide, odlicno vuče, nema dima itd. Zna nekad zastucati na dodavanju gasa ali samo na odredjenom broju. Zanimljivo je da se to cuje samo u 3.

Zvuk pri dodavanju gasa
Pozdrav, Izvinjavam se ako otvaram novu temu :) , ali mozda mi neko od vas moze pomoci. Pozdrav svima, U pitanju je Alfa 147, JTD 85kw. Pri dodavanju gasa, recimo u drugoj brzini već na 1,3 okretaja, a u drugim brzinama na nešto. Kako vrtim film jučer kad sam kretao ( hladan motor ) u prvoj pri dodavanju gasa sam ćuo neki KLAING-KLAING, kao da npr zavibrira onaj lim. Npr pri dodavanju gasa na leru od nekih 1000 obrtaja pa do 2000 auto zaista ima neki tup zvuk kao stari dizel motori. Renault Megane buči pri oduzimanju ili dodavanju gasa.


Sa dodavanjem gasa i zvuk se pojacava, to se cuje kada krenem, promenim iz 1 u 2, iz 2 u 3 i posle prestane. Cudan zvuk kod naglog dodavanja gasa. Jel bi to mogli biti seleni (vec mi je na zimu servise rekao da su pri kraju) ? Pre neki dan je pocelo nesto da mi se cuje kao da zuji i zvuk se pojacava dodavanjem gasa,a u leru se ne cuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.