srijeda, 13. rujna 2017.

Abortus rijeka privatno

Abortus rijeka privatno KBC-u ili moze negdje privatno? Rijeke kako ide procedura u Merkuru. Abortus u Hrvatskoj - Stranica 54. Rijeka - ginekolozi (preporuke i pitanja)9. BufretLignendeOversett denne sidenPobačaj (abortus) je prekid trudnoće koji može biti spontan ili namjeran. Da li možda znate cijenu abortusa u Rijeci?


I da li se to može raditi privatno?

Abortus rijeka privatno
U splitskoj bolnici mi je jedan liječnik, onako na hodniku, potiho rekao: Znate, mi vam to ovdje ne radimo, morat ćete privatno to obaviti. Tagovi: abortus, hrvatska, izbor, kbc rijeka, medikamentozni pobačaj. Legalni abortus: Rješenje neželjene trudnoće tabletama, “na crno” ili u. Bolnica u Rijeci prva je i jedina započela s medikamentoznim pobačajem odnosno davanjem abortivne pilule, a neslužbeno se može čuti kako. Hermana Hallera, sanacijskog upravitelja KBC-a Rijeka, upravo traje završna. No, ističe, ako žena ide na abortus, lijekovi su bolje rješenje od. Naime, dobro upućeni objašnjavali su nam da ginekolozi privatno rade. Iako je sada abortus legalan i smiju ga vršiti samo bolnice, zbog priziva savjesti neki liječnici to odbijaju, pa svjesno kršeći zakon, savjetuju.


Koliko sam upoznat žena do 10 tj trudnoće može obaviti abortus bez obzira na protivljenje supruga i bez savjetovanja sa nadleznim sluzbama.

Abortus rijeka privatno
Vojko Obersnel, u ponedjeljak 30. Ne znam kako je u Zg, ali u Rijeci si smještena na katu sa sličnim. Svaki ginekolog trebao bi slijediti riječi jednog svog kolege koji je u. U Splitu 21 abortus godišnje, a u Rijeci 1295. Putuju li žene iz Splita radi abortusa u manje županijske bolnice ili možda to obave privatno? U Poliklinici Sara-Vita obezbjeđujemo abortus od momenta kada je Vaš test na trudnoću pozitivan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.