subota, 9. rujna 2017.

Automatizacija apartmana

Automatizacija apartmana Ako iznajmljujete apartmane onda se sigurno susrećete sa problemom da gosti ne gase klima uređaj kad su u apartmanu, a otvorili su balkonska vrata. Uštedite na računu za električnu energiju ugradnjom AUTAP sustava za automatizaciju rada klima uređaja u apartmane, kuću, stan. Automatizacija hotela, apartmana i turističkih objekata.

Automatizacija apartmana
HDL sustav kućne automatike prikladana za hotelske sobe, apartmane, stanove ili manje kuće. Po pristupačnoj cijeni automatizirajte Vaš životni prostor. U dva apartmana imam klimu i dagođa mi se da turisti odu na more i citav dan.


Dobili smo mnogo upita u svezi #kartične#automatizacije#apartmana i zato ćemo se potruditi da svima što više i bolje opisati.

Automatizacija apartmana
U pametnoj kuki podesiti i automatizirati. AUTAP - sustav za automatizaciju apartmana. Ključne riječi: elektronicki sustavi, automatizacija hotela, bežicna vatrodojava. Ova omogućuje izvođenje analiza ključnih riječi u dubini, dobili. Jedinstven info internet portal za vlasnike soba, apartmana i kuća.


Rentlio koja je namijenjena automatizaciji poslovanja privatnih iznajmljivača. Rentlio je sustav za automatizaciju poslovanja malih objekata u turizmu. Apartmani Hrvatska Logo Apartmanija. ZigZag apartmani dolaze u staru jezgru grada Rovinja.

Automatizacija apartmana
Kao što su: fotografiranje vaših apartmana, izrada web stranica, izrada webshop portala, specijalizirane internet stranice za iznajmljivače i dr. House automatizaciju zgrada je napredno rješenje za automatizaciju zgrada , omogućuje potpunu kontrolu u kući. Web aplikacije koja iznajmljivačima apartmana, soba, vila, malim hotelima. Besplatno oglašavanje apartmana na 50+ vodećih svjetskih portala!


Privatni iznajmljivači apartmana, vila, kuća i soba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.