srijeda, 13. rujna 2017.

Autorski honorar joppd

Autorski honorar joppd Primatelji autorske naknade koji su u sustavu PDV-a. JOPPD prema kojemu se obavlja uplata. Naknade prema ugovoru o djelu i JOPPD. Obračun poreza na autorske honorare. DOPRINOSIMA I POREZU NA DOHODAK NA OBRASCU JOPPD. Isplata nerezidentu autorske naknade koja je zbog primjene. Koliko je meni poznato, isplatitelji autorskog honorara dužni su.

Autorski honorar joppd
Tko predaje obrazac, isplatitelj honorara ili primatelj honorara?


Prije primitka autorskog honorara iz inozemstva, odnosno najkasnije 8 dana. Za isplatu autorskog honorara strancu vrijede ista pravila što se tiče. Kalkulator za autorski honorar do kraja 2016. Stoga, u slučaju obračuna autorskog honorara na kojeg se ne obračunavaju doprinosi. Kad fizička osoba iz inozemstva primi autorski honorar, proviziju, naknadu. Svi ti podaci podnosit će se na JOPPD-u – jedinstvenom obrascu poreza. U roku od 8 dana treba predati JOPPD, ako se radi o uplatama iz inozemstva. I Z V J E Š Ć E o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja na dan ______.


Autorski honorar joppd
U poreznom smislu autorski honorar je prema čl. Ključne riječi: zarada putem interneta, AdSense, autorski honorar, obračun, porez na. Sva izvješća i dokumenti izvoze se u PDF i šalju mail-om direktno iz programa. Umjetnici - 30+25%, Osigurani sportaši, novinari. Dakle, istog dana kada isplate plaću, drugi dohodak (tzv. honorar, autorski i drugi) ili dobitak, poduzetnici izvještavaju o tome Ministarstvo. Podaci o plaći i naknadi plaće u obrascu JOPPD. Neredovite isplate plaća u obrascu JOPPD.


Privremena nesposobnost za rad obrtnika i obrazac JOPPD. U sustavu Point2000 potrebno je u Matičnim podacima - Vrste primanja - npr. AUTORSKI HONORARI - dodijeliti odgovarajuću vrstu dohotka. Autorski honorar iz inozemstva (24.05.2016.).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.