srijeda, 13. rujna 2017.

Autoškola testovi raskrižja

Autoškola testovi raskrižja Autoškola testovi raskrižja Imam prednost prolaska i prvi prolazim raskrižjem. Autoškola „Auto-klub Koprivnica“ pripremila Vam je test s ukupno 38 pitanja koja se.

Autoškola testovi raskrižja
Za "prolaz" je potrebno riješiti 108 od 120 bodova i sva raskrižja točno! Kviz; Raskrižja; PPSP ispit; Prometni ispit; Ukupno. Naučite sve o prednostima na raskrižjima - animacije i primjeri prednosti na raskrižjima !
Autoškola testovi raskrižja
Niže se nalazi predispitni test za provjeru naučenog gradiva iz predmeta Prometni. Približavate se ovom raskrižju, kako ćete postupiti?


Preostalo vrijeme za rješavanje testa. Online testovi za autoškolu pripremljeni su kako bi pomogli polaznicima. Instruktori i vozila Autoškole Formula. Dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju kandidata za vozače i znatna investicijska ulaganja jamstva su. Ne smijete netočno odgovoriti na pitanja vezana uz raskrižja, jer to je automatski pad. Auto škola kappa, Autoškola Đurđevac.


Autoškola testovi raskrižja
Objavljeno Subota, 26 Svibanj 2012. Testovi za kategorije BE, C, CE i D kategoriju rezervirani su samo za. Kandidati mogu preuzeti korisničko ime i lozinku u autoškoli. Kako ćete postupiti u ovoj situaciji ? Koliki mora biti najmanji razmak od raskrižja i zaustavljenog ili parkiranog vozila? Na raskrižju plavim automobilom skrecete, u situaciji kao na slici,ulijevo. Kada je na semaforu na raskrižju upaljeno zeleno svjetlo, smijete se kretati: ravno.


Nogostup je posebno uređena prometna. Ovaj test vam omogučava da provjerite vaše znanje o prometu i ponešto naučite. Kako morate voziti neposredno ispred raskrižja i u samom raskrižju? Napomena: Na pitanja koja se tiču raskrižja morate točno odgovoriti jer u. Test možete riješavati ukupno 45 minuta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.