petak, 22. rujna 2017.

Čepovi za alu felge bmw

Čepovi za alu felge bmw Potpuno nove,nekorištene i što je najvažnije najpovoljnije čepove za sve BMW felge 68mm. U ponudi imamo više dimenzija čepova. Vidim po parkinzima da skoro pa i nema auta s originalnim alu felgama a da su mu čepovi gore.

Čepovi za alu felge bmw
Mom susjedu su također popalili s BMW-a pa. Model 1 BMW: Unutrasnji precnik cepa je: 5. Aukcija "Original VW cep za alu felne" je arhivirana. Opširnije: čepovi za alu felge BMW 4 komada u setu.


Čepovi za alu felge bmw
Na prodaju BMW original felna,stanje odlicno,dimenzije 6. Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Bmw, Bmw za originalnu felnu, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault. Pitanje za zaštitu čepova za alu felge. Poklopci za alu felne bmw 550 din 495 din. Mi imamo 71 Alu Felne Bmw oglasa u kategoriji Automobili. Skidanje ukrasnih kromiranih čepova s alu felge. Model je to za BMW-ove automobile, serije 3, 5, 7… Trebate li felge za svoj automobil, preporučamo da posjetite stranicu Magme, tamo. U nastavku pogledajte ponudu vijaka, matica i ostalog pribora za alu i čelične felge. Cepovi za alu felne audi,bmw,vw,mercedes,pezo,renault,univerzalni mogucnost dostave po CG.


Čepovi za alu felge bmw
Gume i alu felge po povoljnim cijenama - Web shop, Internet prodaja Izrada. Za vozila: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Peogeot, Renault, Opel, Fiat. Aluminijski naplatci još se nazivaju i alu felgama, a na njih se, zbog estetike stavljaju ratkape, kako bi se prikrio unutarnji dio naplataka, no kod nekih tipova. Da li netko zna gdje nabaviti čepove za felge za mercedes promjera 56 mm? Jeste off topic ali zanima me zna li neko gdje mogu kupiti cepove za sarafe na alu felgama? Ovlašteni uvoznik i distributer za gume: Michelin, Kleber, Bridgestone, Firestone i Sava, te za aluminijske naplatke: Alessio i ATP.


Prodajna cijena bez popusta: Prodajna cijena:70,00 kn. TDI, 90ks, 66kw, alu felge, mltilock itd. Felge za BMW e46 18 col-a fabricke M-ove u extra stanju sa gumama. Proizvedeno u : Evropi Model: Za sve modele Proizvođač: Za sve proizvođače "MERCEDES" čepovi za alu felge - felne svih dimenzija i za sve "MERCEDES". Avatar korisnika duje78: Max speed:. Ne znam u kojem topicu i s kim sam pričao za cijene felgi.


V6 motorom sa 215 ksi svkodnevno srecem glumce.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.