petak, 8. rujna 2017.

Crno bijeli svijet uloge

Crno bijeli svijet uloge Zavrseno-snimanje-druge-sezone-serije-Crno-bijeli-svijet. I ove sezone u glavnim ulogama nastupaju Filip Riđički (Kipo). Nova dramska serija HRT-a i obiteljska storija s mirisom 80-ih s brojnim humornim. U glavnim ulogama su Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul). Crno bijeli svijet 2015 - Sezona 2 - Epizoda 01. Kipo nije osvojio Marinu, Una je odsvirala prvu veliku gažu, Žungul je otišao u vojsku.


I SOBIN SU VRLO SOLIDNO ODRADILI ZAHTJEVNE "OBIČNE" ULOGE.

Crno bijeli svijet uloge
Zadovoljna je svojom prvom televizijskom ulogom. Crno-bijeli svijet - Vrijeme kada su mladi poštovali starije, vrijeme zakona i reda, to je. Imam odličnu agenticu koja mi uspješno nalazi uloge - rekao je. Pročitajte što taj sve popularniji glumac kaže o ulozi, osamdesetima. Danas je počelo snimanje nove sezone Crno-bijelog svijeta, a redatelj.


O tome kakve će njihove uloge u seriji biti te kako će utjecati na živote. U glavnim su ulogama: Filip Riđički kao Kipo, Slavko Sobin kao Žungul, Jelena. Zagrepčanin Filip Riđički (28), student pete godine glume i bubnjar zagrebačkog indie pop-benda Orvel jedan je od glavnih glumaca u. U ostalim ulogama: Elizabeta Kukić (Dunja), Sara Stanić (Marina).

Crno bijeli svijet uloge
Njega pak dočekuje Slavko Sobin u simpatičnoj ulozi Đermana. Uglavnom su to male i kratke uloge koje su začin serije. U epizodnim ulogama “Crno-bijelog svijeta” nastupaju i poznata. Uloge: Elizabeta Kukić, Sara Stanić, Vicko Bilandžić, Robert Ugrina, Romina.


Crno-Bijeli Svijet – Zvlecite podnapise za film ali TV serijo Crno-Bijeli Svijet. Uloge: Filip Ridicki, Jelena Miholjevic, Sreten Mokrovic, Karlo. TULIĆ POPLJUVAO SERIJU CRNO-BIJELI SVIJET To uopće nije 1980. UMRLA SLAVNA AMERIČKA GLUMICA: Proslavila se ulogama u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.