nedjelja, 17. rujna 2017.

Disk plocice opel astra g

Disk plocice opel astra g Ne nađem nigdje na forumu da je netko napisao cijenu za kompletne kočnice (diskovi, doboši, pakne i disk pločice) pa ako netko zna neka. Isao na servis i kazem im da mi slabo koci Astra. Racunam, rucna popustila, mora da su pakne.

Disk plocice opel astra g
Novi Grad, 30 KM, prednje plocice astra. XE Disk pločice (garnitura) za: CHEVROLET. Stranica 15-Kvalitetne zamjenske disk pločice Automobili.


Sklop kojeg čini kočni disk, kočne pločice i kočna kliješta najvažniji su dijelovi.

Disk plocice opel astra g
Primjer potpuno istrošene disk-pločice. Opel Astra 1998-2004 (G), Opel Astra 2004-2010 (H), Opel Zafira 1999-2005, Opel Zafira 2005-2008, Saab 9-5. Opel Astra u odličnom stanju , uvoz 2014 iz Nemačke od prvog vlasnika imam sve papri sa servisnom knjižicom, na autu sve radi i ništa za popravku , kočnice. Ja sam uzeo prednje bosove plocice za 2500 din. Potpis za wanabeeeeJa,iz prve ruke ATE disk+plo? Cijeli postupak zamjene plocica na Corsi. How to change front brake pads and disc Opel Corsa or.


Mislis na kocione plocice,ima tu dosta brendova vazno je da ne uzmes neke najjeftinije kineske :D. PLOCICE PREDNJE ICER OPEL ASTRA G 02. Danas me zove i kaže da su otišle i disk pločice (pakne) i pita da li da i njih. OBLOGA 0986424457-37076 DISK KOCNICE OPEL ASTRA G. IMAMO DELOVE ZA SVE AUTOMOBILE Kod nas mozete poruciti amortizere, filtere, setove kvacila. Disk pločice zadnje za OPEL ASTRA G original SCT na rasprodajiDisk počice zadnje za OPEL ASTRA G original SCT na rasprodaji kao i drugi autodijelovi. Prednje disk plocice za Opel Astra G. Aukcija "Kocione plocice Opel Astra Daewoo Lanos" je arhivirana.


Dali neko ima iskustva sa zadnjim disk kočnicama na Astri? Bolest Opela od vajkada: ako ne skripe onda nesto drugo ne funcionise. Astru G X20DTL, prije pola godine zamijenjene su disk plocice i od tada jedna. Pločici disk kočnice, prednje diskove, zadnji diskovi, doboš kočnice na velikim cenama! NOVO NOVO NOVO Plocice prednje Opel Astra G, nove, u originalnom pakovanju, odgovara za modele Opel Astra G od 1998-2008 godine. Izdvojeno iz bogate ponude disk pločica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.