petak, 8. rujna 2017.

Geodetski tehničar traži posao

Geodetski tehničar traži posao Priloženi su podaci o radnom iskustvu, školovanju, poznavanju stranih. Pronađeno oglasa: 6 za pojam GEODETSKI TEHNIČAR. Nije špijun, ali ga traže vojnici specijalci, policajci, lovci – čak.

Geodetski tehničar traži posao
Traže se ljudi i za terenski rad i za uredski posao. Ivan Magdić (22), geodetski tehničar: Prijavit ću se za perača suđa i za mušku. Ivana Vidović (48), odgojiteljica: U struci više ne tražim posao. A kako je to radit i u turizmu i u trgovini i kao tehničar geodezije.
Geodetski tehničar traži posao
Općenito govoreći, posao inženjera geodezije sastoji se od izradbe planova i karata zemljine.


U ovoj početnoj fazi pomažu im geodetski tehničari ili geometri. Jedan od ozbiljnijih problema geodetske struke je sve veća nezaposlenost. Udruga traži da se izradi i pokrene Nacionalni program sređivanja. Geodetski tehničar, B kategorija 20 god. TRAŽI SE DOBRO POZNAVANJE RADA NA RAČUNALU, ZA IZRADU &#160. U administraciji su svi ljubazni i traže način na koji ti mogu pomoći, što.


Ali je mnogo dobro ša možeš naći posao odmah nakon srednje i plaća. Brijeg raspisala je natječaj za posao u kojem traži: dva geodetska tehničara, jednog diplomiranog inženjera. Na kontinentu je situacija donekle slična, primjerice u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji među VSS zanimanjima posao. Imam biografiju na portalu BoljiPosao. Komora ovlaštenih geodetskih inženjera treba štiti interese članova. Ponuda i potražnja radnih mjesta - Poslodavac: ING Z d. Gimnazija Bernardina Frankopana traži profesora glazbene umjetnosti a. Njemačka traži naučnike – deseci tisuća slobodnih mjesta. Kastav, Primorsko-goranska županija. Stručna sprema: NKV - nekvalificirani.


Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos. Mjesto rada: PRELOG, MEĐIMURSKA Poslodavac: VNUK-PRODUKT d. Posao Ponuda – geodetski tehničar posao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.