četvrtak, 14. rujna 2017.

Gumena crijeva za gorivo

Gumena crijeva za gorivo Snažno vlaknasto crijevo sa gumenom oblogom. Visoka otpornost pri korištenju vani. Gumena crijeva prve klase uz diskontne cijene.

Gumena crijeva za gorivo
Fleksibilna crijeva za istakanje hidro karbonata, goriva i proizvodna na bazi ulja. Područje primjene: Niskotlačno crijevo za vodove za gorivo; Norma: DIN EN ISO 6806; Unutrašnji sloj: sintetička guma otporna na ulje; Umetak: pleteni umetak. Imaš u svakom auto dućanu crijeva za gorivo različitih unutranjih promjera. Ne mogu nabaviti originalno gumeno crijevo za gorivo na autu koje je na dva mjesta savinuto pod.


Gumena crijeva za gorivo
Osim navedenih cijevi za gorivo po narudžbi kupca proizvode se i sve vrste. Savitljivo crijevo za pogonska goriva s tekstilnim omotačem na koturu za ORSY 10 sistem za odmotavanje, za gorivo. Kako se mijenjaju crijeva benzina i stavljaju nova s obzirom da su. No, prije takvog zahvata treba dobro prekontrolirati gumenu cijev na način da je stisnemo i pogledamo stanje u unutrašnjosti. Proizvodnja gumeno-tehničkih proizvoda, obnova guma za teretna vozila i autobuse te. Tu poslu nije bio kraj, budući da je trebalo nabaviti nova gumena crijeva za uljev goriva, auspuh, ispust i dovod goriva do motora, kao i nove. Ponuda industrijskih gumenih creva svih tipova i namena.


Oznake: crijevo, gorivo, guma, gumeno. Svaka cijev košta 280 kuna, isisano gorivo je oko 300 kuna – tako da su me.

Gumena crijeva za gorivo
Gumeno crijevo (15) koje se nalazi između rezervoara (1) i. Stomil gumena creva su izrađena glatkom unutrašnjom površinom i glatkom. Fagumit gumeno crevo sa tekstilnim ojačanjem za transport goriva. Iz ponude crijeva niskog pritiska izdvajamo prelivna crijeva za gorivo sa. Crijeva gariva GČ 10X550 J+J 10-14 m 30.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.