subota, 2. rujna 2017.

Gumeno crijevo za zrak

Gumeno crijevo za zrak Fleksibilne cijevi različite namjene. Gumena crijeva otporna abraziju, ozon,ulje i paru koja primjenu nalaze u industriji, građevini. Područje primjene: opća primjena za zrak, vodu itd.

Gumeno crijevo za zrak
Posebna obilježja: Tvrdoća: oko 77° Shore A ekološki prikladno i. Crijevo od PVC-a s umetkom od pletiva. Gumena cijev sa dva tekstilna platna namjenjena za pneumatske čekiće, zrak i vodu do 20bara. Cijev se isporučuje i u verziji LONG-KOMP.


Gumeno crijevo za zrak
Spiralno crijevo za zrak - 6x8 mm, Puna duljina: 10 M. Cijevi za zrak i prašinu i komunalna vozila. Vulkanizacija Pasarić ima veliku ulogu kao proizvođač gumenih armiranih cijevi u Hrvatskoj. Proizvodimo gumena i silikonska fleksibilna crijeva za zrak i prašinu. HR: NOVO zamjensko gumeno armirano crijevo intercoolera i turbine. Znaci trebam gumeno crijevo za zrak koje ide na onaj pipac na auspuhu sto dovodi zrak za katalizator,nebitno,gumeno crijevo fi 10-12 mm. CRIJEVO ZA PJESKARENJE, CRIJEVO ZA ZRAK. Univerzalna uporaba, lagano i fleksibilno pneumatsko crijevo za vodu i komprimirani zrak koji sadrži. U svaki Metabo alat je udahnuto znanje njemačkih tehničara u najboljoj tradiciji.


To crijevo na slici ide sa intercooler-a (znači dovodi zrak u usisnu granu). Količina: Dostupnost: Količina na skladištu: Količina na skladištu: 2. Reference: Warning: Last items in stock! Zracni crijeva, pneumatski crijevo spula, PU PE PVC najlon Gumena crijeva, spiralno savitljive cijevi s brzim. Pozdrav, jučer dignem haubu i čujem da negdje kao da zrak šišti. Globalni hidraulički gumeno crijevo tržište po vrsti (standardni Hidraulični gumena crijeva, rudarska crijeva, za paru crijevo, crijevo za zrak spiralno crijevo).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.