nedjelja, 24. rujna 2017.

Hep plin osijek moj račun

Hep plin osijek moj račun HEP ODS - Moj račun - Pregled stanja računa, popis uplata i računa, pregled potrošnjeplina za protekla razdoblja, pregled očitanja, dostava očitanja, dostava. Uvid u stanje računa za plin putem interneta - aplikacija m-plin i Moj račun. Obavijest potrošačima plina o sanaciji puknuća čeličnog plinovoda u Osijeku.

Hep plin osijek moj račun
Moj račun › Moj račun - uvid u stanje potrošnje putem internetaSpremljeno u privremenu memorijuMoj račun omogućuje kontrolu računa za električnu energiju i plin - dovoljno je. Moj račun HEP Elektre - namijenjen kupcima električne energije kategorije. Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije opskrbljuje 73. Aplikacije omogućuju kontrolu računa za plin - dovoljno je odabrati.


U konačni iznos računa za prodani plin uključuju se davanja za trošarinu, PDV. U Gradu Osijeku za distribuciju plina privatnim korisnicima odgovorna je tvrka HEP-Plin d. Prilikom dostave očitanog stanja plinomjera i reklamacije računa za plin, koji. Pročitajte komentare i saznajte informacije za HEP-PLIN d. Na HEP-ovim stranicama možete provjeriti stanje duga ili preplate te. Za korištenje HEP-ove usluge „Moj račun“ morate se jednokratno. Jedna Osječanka ovih je dana dobila i odgovor na svoj prigovor, a u ime HEP-Plin d. Osijek potpisao ga je direktor Sektora za opskrbu. U Osijeku još uvijek nisu zaboravili enormno visoke račune za plin od.

Hep plin osijek moj račun
Iz HEP Plina poručuju da svatko tko zamijeti odstupanje na računu.


Prije 7 dana - Takvu si aljkavost dopuštaju i u HEP Plinu. Tvrtka je to članica HEP grupe, jedina s pravnom osobnošću koja ima sjedište u Osijeku. Otkup stanova (ZAVOD ZA STANOVANJE):. OSJEČKI gradonačelnik Ivan Vrkić izjavio je danas kako je od Uprave tvrtke HEP-plin d. Sanji Peleš iz okolice Osijeka službenik u HEP Plinu na žalbu zbog visokog računa odgovorio je: “Svakom se greška. Kuhača 9, 31000 Osijek; OIB: 30050049642; MB: 2640651; Žiro-račun: 2360000–1831200002.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.