petak, 22. rujna 2017.

Irski vučji hrt uzgajivačnica

Irski vučji hrt uzgajivačnica Svima koji su se upitali kako izgleda štene pasmine irski vučji hrt. Irskih vučjih hrtova u našoj zemlji, te da je pred njima sudeći. II▻IRSKI VUČJI HRTOVI-štenci Štenci izuzetno kvalitetnih roditelja od oca.

Irski vučji hrt uzgajivačnica
Težina: 48-54kg, visina: 75-85cm, boja: siva sa šarama svih boja. Pogledajte najveći izbor pasa na jednom mestu. Irski vučji hrt je ljubazan, dobroćudan, drag prema djeci, miran, odan svom. U obzir dolaze samo uzgajivačnice s web stranicom, ili ukoliko je vlasnik.
Irski vučji hrt uzgajivačnica
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuKrupan pas oštre dlake, irski vučji hrt je nesumnjivo potekao od veoma stare irske.


Uzgajivači, među kojima se naročito ističe kapetan Grejem, izmenili su ovu. Irski Vucji Hrt Psi i štenci na prodaju na sajtu My Doggy! Irski bardovi su vekovima veličali čudesan sklop njegovih osobina – izuzetno hrabar i odlučan ulovu, vučji hrt je prema vlasniku blag. Pozdrav od Sanive, odgajivacnica ruskih hrtova. Moj prvi pas je bio Ruski hrt iz Kovacice,posle njega sam se odlucio za Irske hrtove. MUŽJACI irskog vučjeg psa prosječno su visoki od 80 do 88 centimetara (ženke su desetak cm niže), što pasminu kojoj pripadaju čini. S obzirom na dobru narav, irski vučji hrt bi mogao biti odličan kućni pas, ali mu je.


Istorijat: Mi znamo da su Evropski Kelti čuvali hrta koji verovatno vodi poreklo od hrtova koje.

Irski vučji hrt uzgajivačnica
Ono što mene, recimo sada zanima je - hoće li uzgajivači i kinološki suci. Za ovo im je potrebna izdržljivost koju su dobili od Irskog vučjeg hrta. Da bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Za registraciju i izgradnju ovakve uzgajivačnice znači ne treba Vam gotovo ništa, a za njezino uzdržavanje još manje. Psi su naime, na veliko zadovoljstvo. Odrasli psi i štenci različitih rasa.


Maltezeri, čivave, pudle, labradori, retriveri, nemački i belgijski ovčari, terijeri, baset, buldog, mops, bigl. KOLOBARIĆ JAKOV, Sanska 6, Osijek, Ruski hrt.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.