utorak, 26. rujna 2017.

Izmjena selen blokova cijena

Izmjena selen blokova cijena U kategoriji Ovjes ćete naći potkategoriju Seleni u kojoj se nalaze seleni za vaše vozilo. Inače ima kolega Pavle pravo - odi u Auto Krešo i pitaj tamo - ti šugavi seleni su rak rana VW-a kod zadnjih.

Izmjena selen blokova cijena
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNaziv artikla, Jed. NAPOMENA: U sve cijene je uračunat PDV. Da li je tko mijenjal selen bloke na vilicama na C3? Straznji selen blok prednjeg oscilirajuceg ramena AUDI A3 96-; TT 98-; Seat Toledo II, Leon.
Izmjena selen blokova cijena
Ovjes: Bitni, ali zanemareni - Selen blokovi.


Cijena jako ovisi o modelu i komplikaciji. Trebao bih mijenjati selen blokove (prednje) pa me zanima njihova. II▻ALAT ZA IZMJENU SELEN BLOKOVA akcija ! Promijenili selene, promijenili amotrizere zadnje. Vidi, posao selen blokova je da amortiziraju udare ovjesa prema. Alat za izbijanje i nabijanje plastičnih silen blokova na prednjem trapu za vozila VW Polo i Skoda Fabia. SDI-a) su koliko se sjecam 150kn i izmjena oko 600kn jer se moraju upresat. Zasto u servisu rade optiku prilikom izmjene selena?

Izmjena selen blokova cijena
Alat za skidanje i montiranje plivajuće kugle, selen blok za Mercedes: W201, W124.


Raspitao sam se za cjenu selenea to je oko cirka 100 kn po komadu ,a na svakom kotaču po šest selena. Originalni 555 (Japan) i Ashika dijelovi, vrhunske kvalitete i povoljne cijene:. J5 – Nosači motora i selen blokovi; I6 – Manžete letve upravljača; I7 – Letva upravljača;. Molim cijenu prednje i zadnje garniture gumenih selena za Honda civic. Dolazi po auto i dočekuje ga NEUKUSNO VISOKA cijena popravka. Selen blok zadnjeg trapa za BMW E32,E34 original FEBI na rasprodaji. Nije mi jasno zašto se selen blokovi ne mogu dobiti posebno, kao kod. A sto se tice selen bloka prednjeg mosta jedva smo ih nabili na.


Samo tako ćete saznati točnu cijenu servisa vozila. Odgovor je silen 805625 dacia logan, proizvodjac je SIDEM. Mislim da se ne može uspoređivat cijena orginala i zamjenskih dijelova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.