subota, 16. rujna 2017.

Kablovi svjećica

Kablovi svjećica Kablovi svjećica Kablovi za svjećice Alfa Romeo 145 94-00. VW Polo,SEAT-kablovi svječica","rh":"njuskalo. KABLOVI SVJEĆICA ZA FORD FIJESTU RS TURBO","rh":"njuskalo.

Kablovi svjećica
Da li je dovoljno izmjeriti otpor od. Ford - kablovi svjećica-novo","rh":"njuskalo. Opis: BOSCH visokonaponski kablovi svjećica DAEWOO.


Kablovi svjećica
SENTECH - kablovi nove generacije koji su proizvedeni s ferit jezgrom koja se. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Sarajevo) kablovi su 75KM, na kruznom toku na Mostarskom rask. SVJEĆICE I KABLOVI ZA SVA VOZILA - Nazovite sa svoje vozilo. Nesto me muci G3 (1.8L 75ks, 1996) jer tesko pali i kad upali prvih 15-30 sek. Naravno, moraju biti komletni sa gumenim lulicama. Niske cijene plus popust od 20% za gotovinsko plaćanje! Dijelovi paljenja za japanska, korejska i europska vozila.


Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim.

Kablovi svjećica
Ili ako netko ima volju izmjeriti duzinu kablova na bmw boxeru pa da naletim u Tomic :misli. Suprotno uvriježenim mišljenjima, sprejanje sekundarnog namotaja, kablova. K1 – Razvodne kape; K2 – Razvodni rotori L1, L2 – Svjećice; L3 – Visokonaponski kablovi svjećica. Ako je nema ili je slaba, provjeriti kablove do svjećica (opipavanjem i koronom) i dalje razvodnu ruku u razvodniku i samu razvodnu kapu. Očito pravi majstor koji je to održavao, jer je promijenio samo dvije svjećice! Poslije mjesec dana mučenja napokon sam riješio problem koji je nastao poslije zamjene kablova od svjećica i zračnog filtera, simtomi su bili.


Novi kablovi nemaju klik fazon kad ubaciš svećicu, svećica samo uđe. Kupim ti ja nove kablove i svećice i zamenim kad vidi čuda odjednom. Vectra a c20ne motor, trebao bih promjeniti navedeno, znaci svjećice (trenutno su NGK s dvije elektrode) za kabele ne znam i razvodna je BERU a vjerovatno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.