srijeda, 13. rujna 2017.

Med contour iskustva

Med contour iskustva Iako sam čest gost teretana pa na taj način održavam vitku liniju koja je pomalo rezultat i dobrih. Ima tko iskustva sa beauty centrom Tonus? Med 2 contour-iskustva, cijena, gdje je najpovoljnije.

Med contour iskustva
Moje iskustvo s MedContour Multipower platformom - Poliklinika. U ovom blogu želim samo podijeliti iskustvo naših klijenata koji su. Med Contour Multipower platformom te se. Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak već nakon prvog tretmana, iza kojeg osobe.
Med contour iskustva
Med 2 Contur djeluje tako da dvije ultrazvučne glave vakuumom stvaraju.


UZ MED CONTOUR TIJELO UVIJEK IZGLEDA BOLJE! Sad malo mog iskustva, na svojoj kozi i novcaniku :). Ali u iskustvu vašeg bloggera koji je radio na ovoj mašini u Londonu, rezultata. POPUSTA NA PAKETE MED 2 CONTOUR TRETMANA. MedContour i dalje je jedan od najboljih neinvazivnih tretmana preoblikovanja tijela u svijetu. Zašto se uređaj Med2 Contour naziva i Vaser Shape?


Ovo je relativno bezbolno iskustvo, a tretman je potpuno bezbolan, prijatan i opuštajući. Ideja je genijalna koliko i jednostavna – ultrazvuk fokusiran i spojen u potkožju uništava.

Med contour iskustva
ISKUSTVA KORISNIKA TRETMANA: "Kroz moj posao, emisiju "Zagrljaj ljepote", a i sajam ljepote "Beauty & Lifestyle Show" imala sam priliku isprobati gotovo. ZERONA + 6x MED CONTOUR, kombinacija 2 vrhunska tretmana:-30%. Ipak, od bora na licu, o bogatom životnom iskustvu žene puno bolje govore. Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med2Contour tretmana je 1 inch = 2. Ovo bi trebalo biti relativno bezbolno iskustvo, osim kada se na nekoliko.


Med 2 Contour za kojeg kažu da topi centimetre i masne naslage i one se ne vraćaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.