srijeda, 27. rujna 2017.

Mjerica za whey

Mjerica za whey Jer imam staklenu bocicu sa oznakama za ml, pa sam konto da stavim. Koristim ju već 2 godine i malo je reći da je neuništiva. Preporučam svakome za whey ili gainere!

Mjerica za whey
Da nije neki ministar pa ima platu za toliko porcija whey dnevno. BufretLignendeOversett denne siden4. Protein whey je najkvalitetniji izvor proteina. To je ključni termin u bodibildingu i kosristi se za klasifikaciju proteina whey.
Mjerica za whey
Whey je engleska riječ za sirutku, a uglavnom se kao riječ.


Mit o whey proteinu i zašto je dobar za Vas. Radi se o whey proteinu, odnosno proteinu sirutke koji dolazi u prahu. Koliko mjerica je potrebno dnevno konzumirati whey pretein,,minimalno. Prehrana igra važnu ulogu u bilo kojem sportu, a posebice u fitnessu i bodybuildingu za koje se smatra kako su to sportovi discipline i samokontrole. Koristeći whey protein izolate kao glavne sastojke, uspješno smo spojili 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju u svakom serviranju- sa puno manje masti. Whey je koristan da se nadopuni proteinski unos posebno za one koji.


Izvrstan je izvor esencijalnih. Whey, ovaj protein prah sadrži 24 grama proteina po serviranju (mjerica je 30g).

Mjerica za whey
Visoka cijena ovog proizvoda je vezana za visok kvalitet sastojaka I zbog. Nature Power Whey organske sirutkine bjelančevine. Lagani obrok za energiju za cjelodnevni izlet ili nakon posebno napornog vježbanja. Ultimate Nutrition Prostar Whey na akciji – 908g za 184,50kn! OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX 100% predstavlja kvalitetan proteinski mix.


Par sati prije treninga pojedi fini gablec a nakon treninga banana i mjerica. Sporija apsorpcija proteina čini ga pogodnom zamjenom za obrok i bez prethodne. Uvoznik: Polleo Sport; Sastojci u dnevnoj dozi (1 mjerica=24 g)+-5%:. Optimum nutrition Gold Standard 100 % Whey protein.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.