utorak, 12. rujna 2017.

Motor za klizna vrata cijena

Motor za klizna vrata cijena Za klizna dvorišna vrata do 600 kg težine. Elektromehanički pogonski motor za površinsko montiranje, dostupan u 24Vdc verziji. Motori za dvorišna vrata Hormann, Beninca, Nice - krilna i klizna vrata, automatika za ograde i vrata.

Motor za klizna vrata cijena
Tag: Dvorišna, kapiju, klizna, motor, krilna, vrata, ulazna, klizni, posmična, krilni, kapija. Neobvezujuća cijena u koju nije uključena izmjera i montaža za dimenzije na. Cijena dostave: Izračunaj cijenu dostave.


Metrou ima Maiser komplet automatika za klizna dvorisna vrata za 2000 kn.

Motor za klizna vrata cijena
HORMANN motori za dvorišna vrata: Motori za klizna i krilna vrata LineaMatic i RotaMatic motori s čak 5 godina jamstva i. POGONI ZA KLIZNE I KRILNE OGRADE MOTOR ZA KLIZNU OGRADU BENINCA. Nice motori za klizna dvorišna vrata s garancijom i savjetovanjem na području cijele Hrvatske! El motori za klizne i krilne kapije, garazna sekcina vrata-. Cena motora za klizne kapije Stagnoli 24V od 350 EUR sa PDV. Prilikom izbora motora za krilna vrata potrebno je analizirati parametre težina vrata (krila); dužina vrata. Prostor pored stupa; Broj ciklusa otvaranja i zatvaranja tj. Klizni motor visoke kvalitete namijenjen kliznim ogradama do 400kg.


Automatike za klizna dvorišna vrata s krila od 1,8 m do 8 m.

Motor za klizna vrata cijena
KIT sadrži:- 4 metra zupčaste letve- motor BFT za kliznu ogradu DEIMOS. NOVO u ponudi - FAAC motori za klizna vrata. U želji da svim našim partnerima osiguramo kvalitetnu automatiku za vrata po prihvatljivim cijenama. Motori za garažna vrata i ograde, senzori, daljinski upravljači, kalorimetri. Komplet set motor za klizna vrata 6 m NovoGate. Kotač za klizna vrata F0 K60 za ogradu.


Motor za klizna vrata P KIT Mover 15.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.