srijeda, 20. rujna 2017.

Najam kamiona s vozačem

Najam kamiona s vozačem II▻NAJAM KAMIONA KAMIONA SA VOZAČEM IZNAJMLJUJEM KAMION MERCEDES ATEGO 817, NOSIVOSTI DO 3450. U ponudi imamo dnevni najam kombi vozila i kamiona s vozačem za prijevoz robe. VIP najam vozila s vozačem je usluga prilagođena poslovnim ljudima koji dnevno trebaju vozilo i vozača.

Najam kamiona s vozačem
Mercedes Viano, Mercedes E klase ili nezaustavljivi. Izbjegnite gradske gužve, prenatrpana parkirališta i iznajmite mala gradska vozila SMART i FIAT 500 po najpovoljnijim cijenama i bezbrižno uživajt. U ponudi su vozila visoke klase za najam sa vozačem po cijeloj Hrvatskoj i šire.


U slučaju oštećenja vozila ili eventualne neispravnosti vršimo dovoz ispravnog u roku od šest (6) sati.

Najam kamiona s vozačem
Mogućnost najma teretnih kombi vozila sa vozačem. DKV RENT: Brz i jednostavan najam kamiona, autobusa, transportera, prikolica i osobnih vozila. Jednostavno i bezgotovinsko namirenje troškova karticom DKV. Od mini gradskih vozila i dostavnih vozila za prijevoz roba pa sve do velikih limuzina premium klase, na raspolaganju ti je i mogućnost najma. U doba sve intenzivnijeg cestovnog prijevoza u Europi te sve jače konkurencije, prijevoznici se okreću gotovim rješenjima.


Split agencija za iznajmljivanje vozila, kombija, skutera, transferi kombijem te najam vozila s vozačem ! Dostava namještaja; Rolo krov podizni kamion i prikolica za kranske utovare; Rolo. Povoljan najam teretnih i putničkih kombija u Splitu i okolici. Najam - iznajmljivanje kamiona Split.

Najam kamiona s vozačem
Uvjeti korištenja rent a car, te rent a combi usluga uz angažiranje vozača:. Rent a combi Split - najam putničkog kombija Split. Cjenik Mrav - cijene za vozila kamion i kombi, radni sati selidbe, broj radnika, cijene Mrav kutija, Zagreb. Naše preduzece „KI-KI“doo iz Novog Sada, pruža kvalitetnu i profesionalnu uslugu prevoza putnika - najam putničkih vozila sa vozačem.


Imam obrt u kojem je upisana djelatnost najam vozila. Postoji li mogućnost davanja vozila u najam s mojim vozačem bez da tražim dozvolu za. Mladen Petreski: Nerazumni zakoni priječe razvoj tržišta najma vozila. Rent a kombi (kombi servis) usluga dostupna je u cijeloj Hrvatskoj. Iznajmi povoljno kombi sa vozačem u Hrvatskoj. Osim usluge Rent a Car, vozilo možete iznajmiti i sa vozačem.


Tender: (BiH) NABAVKA USLUGA NAJMA KAMIONA KIPERA I PUTARA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.