ponedjeljak, 18. rujna 2017.

New yorker hrvatska kontakt

New yorker hrvatska kontakt Zagreb - Sve na jednom mjestu proizvodi, usluge. Proizvodi i usluge; Ostali proizvodi i usluge; O nama; Galerija; Kontakti. Die neuesten Looks, Trends und die Highlight-Outfits der Saison findest du in den Kollektionen unserer New Yorker-Marken Amisu, Smog, Fishbone und.

New yorker hrvatska kontakt
NEW YORKER Retail International GmbH, Njemačka, jedini član d. New Yorker je njemački lanac trgovina koji slovi kao jedna od vodećih kompanija u proizvodnji atraktivne odjeće za mlade u Europi. S preko 850 trgovina u 32 zemlje, New Yorker spada u vodeće modne tvrtke za mlade u Europi pružajući svojoj ciljanoj publici od 12 - 39. Zagreb: Dobro došli u najveći hrvatski shopping city.
New yorker hrvatska kontakt
Kolekcija New Yorker, koja se u potpunosti sastoji od vlastitih robnih marki, prenosi jasnu modnu poruku.


Svratite u New Yorker i među bogatom ponudom odaberite nešto za sebe! Tijelo Trgovački sud u Zagrebu; Godina osnivanja 2005; Registracijski broj 080521224; Djelatnost 47. Ulična moda, ali i svečani i poslovni odjevni predmeti prisutni su u New Yorker trgovini u Avenue Mallu Zagreb. Trgovina na malo odjećom u specijaliziranim. Novi job portal modne kuće New Yorker pružat će sveobuhvatne. Molim i ja kontakt gdje se mogu poslati zamolbe za posao na području Osijeka! Nesumnjivo najbolji, najveći i najšarmantniji hrvatski modni portal.


Sve New Yorker Karlovac kontakt informacije na jednom mjestu. Holjevca 12 Karlovac, HR 47000 Hrvatska. Predstavljamo najbolje s polica New Yorkera u Pula City Mallu! Ulica Rimske centurijacije 101, Pula. CITY CENTER IN Važno nam je Vaše mišljenje. JavaScript must be enabled in order.


Bonitet-izvrsnosti-AAA Zlatna knjiga najboljih Hrvatskih poduzetnika 2013 godine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.