utorak, 19. rujna 2017.

Parket bijeli hrast cijena

Parket bijeli hrast cijena HRAST - Klasični parket Galeković PROIZVOĐAČ : GALEKOVIĆ DEBLJINA PARKETA : 21mm. Prikazana je maloprodajna cijena je za 1 kvadratni metar, PDV uključen. MV809 Stirling Oak White, bijeli hrast.

Parket bijeli hrast cijena
Cijene za hrast parket na hrvatskom tržištu se razlikuju, ovisno o kategoriji drva od kojeg se proizvode parketi, te veličini i načinu proizvodnje i. PARKET TROSLOJNI HRAST cijena već 177,00kn. AKCIJSKA CIJENA VRIJEDI ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE. UNUTARNJA VRATA TOPline MILLENIUM - L1 ALPSKI BOR BIJELI (L1 BE CPL11).
Parket bijeli hrast cijena
GOTOVI PARKETI CLICK, GOTOVO LAKIRANI - AKCIJA! Izbor drveta od kojega se parket izrađuje je prilično velik, ali ljudi se najčešće odlučuju za jasen, bijeli ili crveni hrast, kesten ili čak neku egzotičnu vrstu.


Gotovi višeslojni parketi mogu se polagati na sve vrste podloga, npr estrih, drvenu podlogu (OSB ili stari parket), keramiku itd. Variraju i nijanse izbjeljenog parketa od hrasta, od onih koji su tek nježno izbjeljeni do oni koji su potpuno bijeli. Nadaleko poznat slavonski hrast koristi se i u izradi ovog parketa. Parket od hrasta je i najizdržljiviji i zbog toga je. Bijeljeni hrast kao najpopularnije tretiranje može se naći u desetak varijanti od nježne tek vidljive bijele do kristalno bijelih varijanti izbijeljenog hrasta. A cijena parketa ti krece od 120 kn-220 duljina, 20 sirina i 15 debljina.


Parket bijeli hrast cijena
I koja se boja dobije sa tim bajcanjem, recimo hrasta ? A kak se zove ono kada se sa bijelom bojom nekaj dela. Zašto odabrati Barlinek gotovi parket ? Tradicionalno se proizvode gotovi parketi sa lamelama koje podsjećaju na tipične. Vinil podna obloga, imitacija bijelog kamena. Ima uske žućkasto-bijele godove, dok je sredina svijetlo do tamno. Naime, osim pristupačne cijene, parket hrast je isplativa investicija jer. Parketi Admonter su ekskluzivni gotovi parketi i predstavljaju vrhunac tehnoloških dostignuća na polju drvenih podnih obloga. Troslojni Gotovi Parket HRAST, trolamelni, sive boje. Tarkett STEP Hrast Royal Azure Xl 1200.


Za veliki raspon cijena zaslužan je sastav i tvorničko tretiranje laminata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.