ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Pljusak varaždin

Pljusak varaždin Ispred vas je računalna (automatska) prognoza. Napomena: odaberite regiju prije pronalaženja zemlje. Najgori pljusak, a prema satelitskim kartama moglo bi biti i olujno. Pljusak pal al taman kraj birtije B-). Ponedjeljak promjenljivo oblačno, moguća kiša i pljusak. Mjesto rada: VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA. Varazdin - Ljetni pljusak iznenadio je gradjane koji su se zatekli.


Pljusak varaždin
Ni magla ni pljusak nisu mogli spriječiti varaždinske diskgolfere da. Hrvatska - sjeverozapad i istok, pljusak. Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) tijelo je državne uprave, nacionalna meteorološka i hidrološka služba. Više oblaka tijekom dana u Gorskom kotaru i Lici gdje je poslijepodne mjestimice moguć kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom, a do večeri. Za nagli pljusak mnogi su bili nepripremljeni pa su se žurno dali u. Varazdin, 191116 Na parkiralistu jedne trgovine u mjestu. Varaždinu, a uz to što su se zaljubili u disk-golf. No dogodilo se suprotno, jer trkačima je pljusak donio osvježenje i još. Grmljavina i pljusak odgodili su natjecanje na Višnjiku čak za tri sata, no to nije.


Virovitica nije jedina probila granicu od 1000,0 litara kiše po metru kvadratnom u prvih 8 i pol mjeseci ove godine. Možda je gospodion Lores Agotić iz gradskog poglavarstva bio krivo shvaćen kad je pokrenuo trku, jer je s trkom startao i pljusak. Ovdje pljusak različite jačine i veličina kapi uz česte i nagle izmjene, a sad je zasjalo i sunce :lol:. Ali vrijeme im nije naklonjeno, no kišni pljusak ih ne ometa da postignu dobar rezultat. U VARAŽDINU je jaka kiša poplavila podvožnjak u Koprivničkoj ulici, zbog. Sad dok dojdemo u krim prestal bude pljusak' Mokre,ali sretne.


Jak pljusak i grmljavina zahvatili su Zadar i njegovu okolicu u noći. Administracija i montaža meteoroloških postaja. Baš kako su i najavili meteorolozi, pljusak je u popodnevnim satima rashladio Zagrepčane.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.