utorak, 19. rujna 2017.

Poligon autoškola forum

Poligon autoškola forum I napokon je došao prvi sat vožnje ( to i je bilo prvi put da idem voziti uopće auto), naravno da sam imao jako veliku tremu, vožnja po poligonu. Meni je poligon bio pljuga, ionako te skoro uopće ne gledaju, meni čak bilo krivo što. Trema na vozačkom ispitu - opća tema - Stranica 616 ruj 2011Gdje vjezbati voznju?

Poligon autoškola forum
Forum › Razno › Automobili, motori, bicikli. Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Ispit se sastojao od dva djela: poligon i vožnja u gradu. Drugi put sam dobro parkirao i poslije se odvezao u autoškolu.


Poligon autoškola forum
Kad sam ja polagala nije bilo nikakvog poligona - odmah na cestu. Zadnja izmjena: Sije�anj 01, 1970, 01:00:00. Autoškola - mišljenja, preporuka Svaštara. Danko na autobusnom i svi su bili super. AUTOŠKOLE Prvi donosimo rezultate prolaznosti na vozačkim ispitima. Trebalo bi napraviti statistiku koliko je kandidata palo na poligonu.


Daklem- autoškola Rotor najveća je autoškola u zagrebu. Birao sam ga tako da sam rekao u autoškoli koji vam je najveći auto. Svi su mi uvijek govorili kako je dobra i kvalitena autoškola, kao i.

Poligon autoškola forum
Usuradnji sa HAK-OM (HRVATSKI AUTOKLUB) i MUP-om (MINISTARSTVOM UNUTARNJIH POSLOVA). Ja velim za moju bivšu autoškolu, za druge neznam ali mi je logičan njihov. Zašto se upisati u autoškolu Crnković? Danas autoškola ima 8 stalno zaposlenih instruktora, stručnog voditelja i predavača iz nastavnog predmeta «Prometni propisi i sigurnosna. Naime ovaj tjedan namjeravam upisati autoškolu u Zg i dugo vec.


Oryx uzmi jer nude dodatni poligon koji je uključen u cijenu, tamo ćeš proći. Poslije toga ideš na vožnju ,pa poligon i onda izlaziš na ispit. Auto škola Zamet također nudi plaćanje po dogovoru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.