subota, 9. rujna 2017.

Polugeneralka motora

Polugeneralka motora Spremljeno u privremenu memorijuSlično25. To se u narodu naziva "polugeneralka", dakle, mijenjaju se karike, ali se ne pristupa brušenju cilindara, tj. Diftung glave motora je poceo pustati,pa me interesuje koliko kosta polugeneralka otprilike ?

Polugeneralka motora
Amer13 kaže: U pitanju je golf 2 benzin. Takvo degradirano ulje ako se večinom vozi s hladnim motorom može sjebati cjeli. Obično se otvgaraju na 250000, i radi se polugeneralka. Evo sam pogledao vodu , ne trosi je.
Polugeneralka motora
Kako stoje stvari sa tom potrosnjom ulja? Po meni je polugeneralka, nove karike, gumice ventila, glavni i leteci ležajevi i naravno brtve.


Htio bi se konacno rjesit te potrosnje ulja,znaci neka polugeneralka. Zamjena motora u astri F12 objava3 ruj 2012X16XEL generalka, koliko novaca, gdje? HOROR zavrsen opet UZIVAM - Alfisti. Kod polovnog motora opet moraš komplet distribuciju mjenjat tako da. TD - potrošnja ulja26 ruj 2009Prerana polugeneralka! Ona se radi kod vw motora novije generacije (ukljucujuci i golf 4.).


Meić, posjedujem Ford Mondeo mk1 s 1.

Polugeneralka motora
Pri gradskoj vožnji se pali kontrolna lampica elektronike motora, a tada dolazi. Nekakva polugeneralka cca 2500 kn dijelova. Polugeneralka je uredenje glave motora , zamjena klipnih prstena i zamjena. D15B7 a Blok motora od D15B2 sto je skoro pa isto sto se tice Bloka ali. Mijenjanje motora radi karika ili gumica na ventilima. Platiti uvijek treba majstora i to je tak, ne radi se polugeneralka svaki dan.


Napravljena je polugeneralka i ne troši ulje pa me zanima isplati li se ugraditi plin obzirom da je. Zanima me kupnja Opel Vectre C sa dizelskim motorom. Zapekle su ti uljne karike, to ti je klasika kod tih motora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.