srijeda, 20. rujna 2017.

Porezna olakšica 2016

Porezna olakšica 2016 Uvećani osobni odbitak priznaje se na potpomognutim područjima i području Grada Vukovara u godišnjem obračunu poreza na dohodak po podnesenoj. Prema izmjenama Pravilnika o porezu na dohodak koje su na snazi od. U Saboru je izglasan paket Zakona koji se odnose na poreznu reformu.

Porezna olakšica 2016
Sada nam još preostaje pričekati objavu zadnje verzije u. ZARADA STUDENATA I POREZNA OLAKŠICA RODITELJA. Student servisa može tijekom godine. Porezna reforma, uz plaće, obuhvatit će i olakšice za djecu te dječje doplatke.


Porezna olakšica 2016
Nacionalnim programom reformi za 2016. Nove porezne olakšice tj stope osobnog odbitka kod obračuna plaće. Na natjecanju UniSport Finals 2016 sudjeluje 800 studenata. Prema njemu bi se porezne olakšice trebale ukinuti, a porez određivati. Zakon o porezu na dohodak - pročišćeni tekst zakona. Ministarstva obitelji ne ulazeći u detalje. Zakon o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2016. Dodao je da porezne olakšice za uzdržavane članove obitelji i djecu nikad nisu.


Porezne olakšice iz ovoga članka priznaju se u godišnjem obračunu.

Porezna olakšica 2016
Zagreb - U sjedistu HDZ-a poceli su razgovori s. Rad preko studentskog servisa znači i mogućnost gubitka porezne olakšice. Povrat poreza, ako naravno postoji automatski će dobiti u pravilu. Povećan iznos unutar kojeg su studenti roditeljima porezna olakšica. Alarmantne brojke: Evo koliko nas se u 2016. Stranica 12-Porezna olakšica na dijete Roditelji i djeca. Da ih ostavim tak kak jesu pa da muž 2016.


Tako se u dokumentu pod nazivom »Strateški okvir mjera za učinkovitiji sustav socijalne zaštite u RH za razdoblje od 2016. Rok pri kraju: Provjerite ipak imate li pravo i na poreznu olakšicu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.