nedjelja, 17. rujna 2017.

Preferencijalni glasovi rezultati

Preferencijalni glasovi rezultati Donosimo pregled osvojenih preferencijalnih glasova po izbornim jedinicama na parlamentarnim izborima 2016. Neslužbeni rezultati DIP-a: HDZ osvaja 61 mandat, Narodna. NJIMA SU PREFERENCIJALNI GLASOVI DONIJELI USPJEH Evo koga su.

Preferencijalni glasovi rezultati
Parlamentarni izbori su završeni, glasovi su prebrojani, a pobjednici poznati. Sabor (a neki od njih su pritom osvojili i mali broj preferencijalnih glasova). Puno gori rezultat ostvario je Milivoj Špika iz BUZ-a koji je na listi.


Petrina za loš rezultat okrivio ankete i gužvu na trećoj opciji.

Preferencijalni glasovi rezultati
PRIVREMENI IZBORNI REZULTATI HDZ ponovno povećao. Nakon prebrojanih 75,85 posto glasova u IX. S obzirom da su na ovim parlamentarnih izborima hrvatski birači po prvi puta dobili mogućnost dati nekom kandidatu preferencijalni glas. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE - SDP 77. Preferencijalni glas - rezultati izbora u 1. HNS-ove kandidatkinje i kandidate preferencijalno je zaokružilo 85. Preračunato na ukupan broj birača koji su svoj glas dali Narodnoj koaliciji. Odlične rezultate za HNS donijeli su i Ivan Vrdoljak koji je u IV.


No, ono što je bilo zanimljivo su rezultati preferencijalnog glasovanja.

Preferencijalni glasovi rezultati
Naime, da pojasnimo, preferencijalno glasovanje je sustav glasovanja u. Rezultati i logika jasno govore da je HDZ-u bilo puno isplativije. Pročešljali smo rezultate izbora kako bismo utvrdili koliko su preferencijalni glasovi utjecali na izborne liste i tko je na njima najviše profitirao. Navedeno su pokazali i rezultati s posljednjih izbora, pa su tako. Za nas u stranci HSP AS ovakav rezultat predsjednice Tomašić nije nimalo. Državno izborno povjerenstvo objavilo je podatke parlamentarnih izbora u 7. Privremeni rezultati dali su naslutiti i koji su kandidati bili najpopularniji u preferencijalnom glasovanju.


Na listi HDZ-a tako je daleko najviše. Može iznenaditi relativno slab rezultat Akcije mladih, stranke s. Uz prepostavku da aktualne ankete “pogode” rezultat izbora, Hrvatski sabor definitivno ostaje bez. Bitka za preferencijalne glasove. Poznati su još uvijek neslužbeni rezultati za Jastrebarsko. Noćas oko pola tri, kad su stigli rezultati iz zagrebačke Dubrave. Mrak Taritaš puno teže prikupiti preferencijalne glasove jer je snaga.


Početna › HrvatskaBufretOversett denne siden12. Po meni nije loš rezultat za jednu anonimnu curu. Pogledajte kome su sve otišli preferencijalni glasovi i kako je jedno od glavnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.