nedjelja, 10. rujna 2017.

Prijenos godišnjeg odmora u drugu firmu

Prijenos godišnjeg odmora u drugu firmu Prijenos godišnjeg odmora sa starog na novog poslodavca nije moguć. ZOR-a, u slučaju zapošljavanja radnika koji ima prekid kraći od 8 dana. Naime, brisanjem odredbe članka 59, st.

Prijenos godišnjeg odmora u drugu firmu
Pravo na godišnji odmor u slučaju zamjene zaposlenika. Pravnik odgovara: Je li moguć prijenos starog godišnjeg na novog. Poštovani, U travnju sam nakon prekida od nekoliko mjeseci počeo raditi u jednoj firmi. Za vrijeme rada u toj firmi, otvorila mi se mogućnost.


Prijenos godišnjeg odmora u drugu firmu
Novi godišnji odmor kod novog poslodavca1 stu 2010Novi zakon te prijenos godišnjeg u drugu firmu? Našem radniku prestaje ugovor o radu jer odlazi u drugu tvrtku. Prenošenje godišnjeg odmora u sljedeću kalendarsku godinu 10. Radnik koji je ostvario pravo na razmjerni dio godišnjeg odmora u trajanju. Od utorka mjenjam posao, odlazim u skroz drugu firmu. Kod novog poslodavca imaš pravo na preostali postotak godišnjeg, a dogovaraš s. Unošenje podataka o dnevnom i tjednom odmoru u evidenciju radnog vremena.


Primjerice: koliki broj dana uzeti kao polazište, koji dani se uračunavaju u godišnji odmor, stjecanje prava na puni ili razmjerni dio godišnjeg. U svojoj sadašnjoj firmi u kojoj radim, kako stoji po zakonu o. U staroj firmi u kojoj sam dala otkaz su mi ostali neiskoristeni dani godisnjeg, jedan. Zaštita prava radnika pri prijenosu ugovora o radu zajamčena je i u odnosu. I deo godisnjeg od 11 dana u periodu 12. U svakoj kalendarskoj godini zaposleni ima pravo na godišnji odmor u trajanju. Postovani, Odlucio sam da napustim firmu. Pre preduzimanja konkretnih pravnih aktivnosti savetujemo da kontaktirate svog advokata ili drugu pravnu instituciju.


Poslodavac je, u smislu ovoga Zakona, fizička ili pravna osoba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.