nedjelja, 17. rujna 2017.

Primjer molbe za prebacivanje na drugi fakultet

Primjer molbe za prebacivanje na drugi fakultet Može mi netko poslati primjer zamolbe? Obrazovanje, posao, karijeraSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu17. Da li neko moze da mi kaze kako bi trebala da izgleda molba za prelazak na drugi fakultet?

Primjer molbe za prebacivanje na drugi fakultet
Prebacivanje sa jednog fakulteta na drugi - Ana. Trazila sam po netu ali nisam nasla neki konkretan primer. Zamolbe (prilog) za prijelaz predaju se u studentskoj službi fakulteta u periodu. Prijelaz s drugih sveučilišta u Republici Hrvatskoj i Sveučilišta u Mostaru na Filozofski fakultet u Zagrebu moguć je samo ukoliko na danim studijima Filozofskog.


Primjer molbe za prebacivanje na drugi fakultet
Nakon koliko je moguće prebacivanje s jednog smjera na drugi smjer(isti odjel). Zna li netko kako funkcionira prebacivanje na isti fax samo u drugi grad? Zamolbe za izostanak iz škole zbog putovanja i drugih obveza, moraju biti. Priloženi dokumenti: primjer zamolbe za ucenike. FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, STROJARSTVA I BRODOGRADNJE. Molim naslov da mi odobri (zaokružiti potrebno):. U tekstu zamjeni nepotrebni dio s prebacivanjem na drugi smjer.


Freedom is just another word for nothing left to loose. Broj telefona ili neki drugi kontakt).

Primjer molbe za prebacivanje na drugi fakultet
U gore ostavljenom prostoru koji predstavlja i glavni dio sadržaja molbe treba navesti. S: Što je potrebno za prebacivanje na Filozofski fakultet? S: Kako su te drugi studenti prihvatili budući da si nova? Zamolbe se podnose nakon obavljenog upisa u zimski semestar tekuće.


Ne znam dal se to odnosi samo za prijelaz sa drugih fakulteta na PMF ili na ovo sto nas sve zanima. Molbe studenata se zaprimaju u razdoblju od 1. Molba se predaje Sekretarijatu matičnog Odsjeka Prirodno-matematičkog. Primjera radi, kolega je preda cca 7. Ima li mozda drugih uvjeta za prebacivanje s tvz-a na prediplomski osim. Molba će biti odobrena ako se tim prebacivanjem ne mijenja značajno opterećenje. Za studenta u ovom slučaju Fakultet ne regulira obvezno zdravstveno. Drug hoce da se prepise u moj smjer iz 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.