četvrtak, 14. rujna 2017.

Princip rada auto klime

Princip rada auto klime Opisujemo princip funkcionisanja i navodimo najčešće probleme u radu. Novija vrsta vozila teško je zamisliti bez klima uređaja, a tijekom ljeta. Neophodni Pojedinačni kolačići su potrebni za rad web stranice i ne može se ih isključiti.

Princip rada auto klime
Auto klima danas je više potreba nego luksuz iako se prije redovito. Na koji način sanirati manje štete na lakiranoj površini automobila. Da li bi neko znao da mi objasni princip rada klima uredjaja ja znam.


OK je, ali kad odstoji auto cca 10tak.

Princip rada auto klime
Princip rada klima-uređaja identičan je na svim automobilima. Identičan princip (ekspanzija pa pad temperature) možete osjetiti kupite li limenku za čišćenje računala u kojoj je stlačeni zrak:. Upravo na tom fenomenu temelji se rad klima-uređaja, tj. Preuzmite celu knjigu o servisiranju i radu klima uredjaja automobila. Hlađenje: Kada uređaj hladi, kompresor tlači plin i komprimira zagrijani plin u kondenzator u vanjskoj jedinici.


Automotive & Industrial Refrigerant Service Equipment. Delovi za auto, elektrika, elektronika, ispitna oprema i ostalo. Home Knjiga „Auto klime, popravka, servis, održavanje“. Sam princip rada kompresorske mašine je isti kao i rad motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Princip rada auto klime
Najjeftiniji nacin odrzavanja i dopunjavanja ISPRAVNE auto-klime. Neke od kvarova komponenata auto klime vozači mogu i sami otkriti. Sustave klime na vozilima, da bi ispravno radili, potrebno je redoviti. To se za sada pokazalo kao jedini pravi način dijagnostike curenja plina i apsolutna je preporuka za svako punjenje.


Stoga rad kompresora treba na neki način odvojiti od rada motora. Najbolji način za rashlađivanje je onaj koji se obavlja postepeno i koji ne predstavlja. Tokom rada klima uređaja u isparivaču se stvara vlaga koja izuzetno. Ako se odlučite da to radite sami, na tržištu postoji specijalna auto kozmetika za tu. U "AUTO" modu sustav automatski i na optimalan način upravlja svim svojim funkcijama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.