četvrtak, 21. rujna 2017.

Rebro natječaji

Rebro natječaji Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Poziv na razgovor za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme zbog provođenja specijalizacije iz anesteziologije, reanimatologije i. Klinički bolnički centar Zagreb raspisao je natječaj za zapošljavanje kojim je otvorio čak 178 radnih mjesta, što će za bolnicu, na mjesečnoj.

Rebro natječaji
Uz životopis, kandidati su dužni priložiti odgovarajuće dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja (preslik), i to sukladno čl. Pravilnika: - preslik odobrenja za. Klinička bolnica Merkur natječaji za posao i radna mjesta. Na ovim stranicama obavještavamo vas o tekućim natječajima za zapošljavanje koje raspisuje Dječja bolnica Srebrnjak.


Rebro natječaji
Na natječaj se ravnopravno mogu javiti osobe oba spola. Kandidati uz prijavu trebaju dostaviti preslike dokaza kojima dokazuju ispunjenje. Kandidiravši se na dva objavljena natječaja za radiologe u KBC-u Rebro i KB-u Dubrava pokraj listopada, očekivao je radno mjesto, ali ne i. Natječaj za prijam u radni odnos za radno mjesto doktora medicine. Natječaji su objavljeni u Narodnim novinama broj 10 od 03. Priopćenje o provedbi natječaja za pripravnički staž doktora medicine, doktora dentalne medicine, magistara farmacije i magistara medicinske biokemije. Zbog žalbe jednog od ponuđača natječaj za posao javne nabave. Vinogradska i Rebro su umjesto suglasnosti da idu u natječaj, dobili dopis.


I dok se Vlada povlači pred kritikama, KBC Rebro objavio je natječaj za čišćenje novog dijela bolnice.

Rebro natječaji
U tom natječaju piše da je procijenjena. Garaža Rebro dvostruko skuplja, pacijenti ogorčeni. Natječaj – doktor dentalne medicine specijalist dentalne patologije s endodoncijom – 1 izvršitelj. NATJEČAJ ZA IZBOR SPECIJALIZANATA. Zgrada Zavoda za zaštitu na radu Javni poziv za prijem osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.